Emil Rengle a fost șocat de comportamentul lui Brigitte Năstase la Ferma: ”Citea Biblia, apoi…”

Publicat pe

Concurenții eliminați de la Ferma încep să dea cărțile pe față. Așa cum este cazul lui Emil Rengle, a doua vedetă care a părăsit competiția. Coregraful nu a mai rezistat și a făcut o dezvăluire neașteptată și dură despre Brigitte Năstase.

După ce a câștigat anul trecut 'Românii au talent', Emil Rengle a plecat cu șanse mari la 'Ferma', dar în final nu doar că nu a rămas în competiție, ci s-a trezit eliminat printre primii. Se pare că viața la țară și sarcinile aferente mediului rural l-au încurcat, însă, după cum a mărturisit la emisiunea lui Cătălin Măruță, nici colegii de competiție nu au fost bine intenționați.

Emil Rengle Ferma

Emil Rengle într-una din probele de la Ferma

Emil Rengle o demască pe Brigitte Năstase

Emil Rengle s-a declarat uimit de comportamentul bipolar al lui Brigitte, care citea Biblia, apoi jignea concurenții.Unele persoane au manipulat în «Ferma». Nu am simțit asta, probabil că am fost puțin naiv. De exemplu, am fost surprins de personajul lui Brigitte. Am apreciat foarte mult că Brigitte avea nevoie de un moment să citească Biblia, dar după, în testimonial, vedeam cum îi judeca pe alții, ba chiar îi jignea pe la spate. Acesta este un mic exemplu. Eu nu o judec pe Brigitte. Mi-au plăcut, în schimb, Remus și Marius, cei doi Ninja', a mărturisit coregraful despre Brigitte, care a impresionat cu capacitatea sa de organizarea încă din primele zile, fiind aleasă primul fermier șef.

Brigitte Sfăt Ferma

Brigitte

În ce voia Emil Rengle să investească banii, dacă ar fi câștigat Ferma

Emil Rengle a fost nevoit să părăsească concursul în urma unui duel spectaculos cu Jorge, care l-a învins, ajutat de prietenul său, Moroșanu, în proba fierăstrăului.

Emil provine dintr-o familie religioasă, iar părinții săi și-au dorit ca el să devină preot. A descoperit devreme că dansul îi este refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câștige bani din pasiunea sa. În cazul în care ar fi câștigat Ferma, urma să doneze premiul către o organizație care sprijină tinerii dependenți de droguri.

Foto: PR

Citește și:

Cum arăta Nicoleta Luciu înainte de operaţiile estetice. La 19 ani, vedeta a fost Miss România

Mirela de la Insula iubirii nu l-a uitat pe Mircea. Ce mesaj i-a transmis ispitei masculine: 'Atât de aproape…'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter