Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac, în timp ce era la Survivor: "Am dormit cu el"

Publicat pe

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac. Sportiva s-a clasat pe locul al doilea la Survivor România, fiind învinsă de Alex Delea, cel care a plecat acasă cu marele premiu. Faimoasa a acceptat provocarea sosurilor picante de la Cătălin Măruță și a dezvăluit că Emil Rengle i-a făcut avansuri. Mai mult, dansatorul i-a cerut tinerei să doarmă la el în baracă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac a ajuns până în Marea Finală a competiției Survivor România 2022. Faimoasa a rezistat aproape șase luni în jungla dominicană. Elena s-a luptat cu Alex Delea pentru trofeul Survivor România 2022 și marele premiu de 100.000 de euro. La sfârșit, Alex Delea a fost declarat câștigătorul competiției.

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac, în timp ce era la Survivor: "Am dormit cu el"Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac, în timp ce era la Survivor: "Am dormit cu el"

Fosta concurentă de la Survivor România a răspuns la întrebările puse de Cătălin Măruță la sosurile iuți. Vedeta a răspuns cu sinceritate la cele mai surprinzătoare întrebări. Elena Chiriac a vorbit și despre Emil Rengle, fostul ei coleg din echipa Faimoșilor.

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:”Vreau să investesc în educația mea”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu:'Nu e de nasul tău'

Citește și: Emil Rengle, despre marea împăcare cu Cătălin Zmărăndescu, după Survivor:„Pot să spun că-l iubesc!'

Citește și: Cum a făcut Emil Rengle față bullying-ului și cât de mult l-au ajutat terapiile alternative:„Când mă întâlnesc cu genul ăsta de comportamente…'/ EXCLUSIV

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac, la Survivor

Emil Rengle și Elena Chiriac au făcut parte din echopa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Cei doi au luptat împreună pentru a aduce puncte echipei. Elena Chiriac a rezistat până în marea finală a competiției alături de ALex Delea, de la echipa Războinicilor. Premiul a fost câștigat de adversatul tinerei, primind cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Invitată la sosurile iuți în emisiunea lui Măruță, Elena a răspuns la toate întrebările. Vedeta a dezvăluit despre Emil Rengle că i-a făcut avansuri la Survivor. Ba chiar a invitat-o să doarmă la el în baracă, lucru pe care tânăra l-a acceptat, dar cu o singură condiție.

,,Emil Rengle au fost niște momente când am simțit că s-a dat la mine. M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine. A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra.”a declarat Elena Chiriac. 

Elena Chiriac, adevărul despre relația dintre ea și Cucu

Vedeta a fost nevoită să răspundă la o întrebare despre Cucu, de la Noaptea Târziu. Elena Chiriac a dat explicații cu privire la zvonurile privind relația dintre ea și Cucu. Cei doi au avut o scurtă relație în urmă cu ceva timp, dar au apărut zvonuri confom cărora, între ei ar mai exista ceva. Elena a lămurit situația și a declarat că a fost vorba doar despre o glumă și că între ei nu mai există nimic.

,,A fost doar o glumiță pe care oamenii au luat-o prea în serios. Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o, a precizat Elena Chiriac. 

Elena Chiriac i-a caracterizat pe foștii ei colegi de la Survivor

Elean Chiriac este o persoană asumată care spune verde-n față. În emisiunea lui Măruță,sportiva i-a caracterizat pe foștii ei colegi cu câte un atribut.

Cele mai usturătoare vorbe au fost adresate către Emil Rengle, despre care a spus că este  ,,bârfitor” și către Andreea Tonciu, pe care a numit-o ,,irelevantă”. Din punct de vedere amoros, Elena nu a ezitat să recunoască că, îl preferă pe Alex Delea, în locul lui TJ Miles.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter