Emily Burghelea a petrecut o noapte împreună cu Maluma și l-a făcut să piardă avionul: "Eu cred foarte tare în legea atracției"

Publicat pe

Emily Burghelea a atras atenția în presă, după ce și-a dat demisia de la Acces Direct, unde era asistentă TV. Vedeta a aflat că Vulpița era bătută de Viorel, iar stuff-ul emisiunii ascundea acest detaliu. Din acest motiv, Emiliana a decis să întrerupă colaborarea cu postul tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce puțini știu despre Emily, cea care a participat și la Bravo, ai stil!, este că tânăra a petrecut o noapte cu Maluma, celebrul cântăreț, care a venit, la un moment dat în România. Cei doi s-au distrat împreună într-un club bucureștean, iar prezența româncei l-a făcut pe celebrul artist să rateze avionul.

Totul s-a întâmplat în 2018, atunci când Maluma a susținut un concert la Romexpo. Fană înfocată a cântărețului, Emiliana a participat la show, însă nu a putut să îl vadă prea bine, din cauza ploii. 

După concert, ea a ajuns cu prietenele ei în același club în care a venit și Maluma, la after party. 

Cântărețul columbian s-a distrat enorm în România, așa cum o fac toți străinii care ajung aici. A stat în club până dimineața, motiv pentru care a uitat că are avion, așa că a fost nevoit să reprogrameze zborul cu două ore mai târziu. 

Emily spune că s-a simțit excelent și că îi pare foarte rău că nu a făcut și poze, în aceas seară. 

'Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne!

Eu cred foarte tare în legea atracției. Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.

Am petrecut ore bune în club, a stat până dimineața, s-a distrat și a zis că va reveni în România pentru că, aparent, i-a plăcut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toată noaptea și chiar nu ai fi spus că este atât de celebru, nu ai fi spus că este Maluma.  

Emily Burghelea a petrecut o noapte împreună cu Maluma și l-a făcut să piardă avionul: "Eu cred foarte tare în legea atracției"Emily Burghelea a petrecut o noapte împreună cu Maluma și l-a făcut să piardă avionul: "Eu cred foarte tare în legea atracției"

Am păstrat o limită, nu se pune problema de mai mult, a fost o onoare pentru mine să stau cu el la masă', a declarat Emiliana Burghelea, pentru Kanal D.

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”.

Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, „Magia”. Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter