Emisiunea ”Vulturii de noapte” revine la Kanal D! Victor Slav, din nou la TV

Publicat pe

La doar câteva zile după ce s-a anunțat că emisiunea 'Vulturii de noapte' va fi scoasă de pe post, Kanal D face un anunț neașteptat. Emisiunea prezentată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu revine la TV.

Recent, emisiunea 'Vulturii de noapte' era scoasă din grila de programe de la Kanal D, pentru că înregistra o audiență foarte mică, iar la decizia șefilor aceasta a fost scoasă de pe post. Nu a durat mult această schimbare, pentru că emisiunea prezentată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu revine pe post începând cu luna aprilie.

Schimbări în grila de programe la Kanal D

O serie de schimbari vor avea loc in luna aprilie, in grila de programe a postului Kanal D. Astfel, competitia sportiva televizata Exatlon' va putea fi urmarita, din 6 aprilie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00. Din 7 aprilie, emisiunea FanArena', prezentata de Lili Sandu, va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 23:00, imediat dupa show-ul concurs  Exatlon'.

Saptamana 8 -14 aprilie aduce alte schimbari importante in ceea ce priveste difuzarea productiilor Kanal D. De luni, 8 aprilie, serialul turcesc Povestea noastra' va putea fi urmarit  cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Din 9 aprilie, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor da intalnire telespectatorilor, in fiecare marti, de la ora 23:00, in fata micilor ecrane, la Vulturii de noapte'. Noaptea de marti se transforma astfel in martea de pomina', odata cu revenirea late night show-ului incendiar, ce ii are prezentatori pe cei trei buni prieteni si excelenti entertaineri.

Citește și: Cu ce se ocupă Victor Slav de când a fost pus pe liber de șefii de la Kanal D

Citește și: Victor Slav nu mai este prezentator la 'Vulturii de noapte'. Emisiunea de la Kanal D a fost scoasă de pe post

FOTO: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter