Emma de la ZU: „Nu beau sucuri și nu mănânc chipsuri!” (P)

Publicat pe

Emma de la ZU, colega matinalilor Morning ZU, Buzdu și Morar, se laudă cu cea mai bună formă fizică pe care a avut-o vreodată. Tonus bun, siluetă armonioasă, forță și foarte multă veselie. Acestea sunt primele aspecte care-ți vin în minte atunci când stai de vorbă cu asistenta emisiunii de dimineață difuzată de Radio ZU.


„Îmi place mult să dansez. Acasă, pe stradă, pe scenă, la radio, oriunde aud o piesă frumoasă, trebuie să mă mişc, nu mă pot abţine. La petreceri nu stau niciodată jos'

Emma de la ZU

În plus, Emma completează cu un stil de viață sănătos, recomandare pe care o îndreaptă către toți cei care o urmăresc de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, în Morning ZU.

„Este adevărat. Sunt foarte atentă la ce și cum mănânc. Nu beau sucuri și nu mănânc chipsuri. Am grijă să urmez îndeaproape tot ce-mi recomandă prietena mea Carmen Fit. De asemenea, nu trece zi să nu beau cel puțin 2 l de apă. Pe de altă parte, sportul este cel care mă ajută să-mi păstrez tonusul. De 3 ori pe săptămână mă antrenez singură, acasă', explică colega lui Mihai Morar și a lui Daniel Buzdugan.

Emma de la ZU: „Nu beau sucuri și nu mănânc chipsuri!' (P)Emma de la ZU: „Nu beau sucuri și nu mănânc chipsuri!' (P)

Pe Emma de la ZU o asculți în Morning ZU, în fiecare dimineață de luni pâna vineri, de la 07:00 la 10.00. În plus, imagini din timpul emisiei pe care o prezintă alături de Mihai Morar și Daniel Buzdugan poți urmări pe conturile Radio ZU: Facebook, Instagram și Youtube.

Vrei să vezi ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Radio ZU? Stai cu ochii pe visual radio, pe https://radiozu.ro/live.

Ai grijă de tine! Ramâi în starea de bine!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter