Emma Stone are complexe - motivul este Ryan Gosling

Publicat pe

După ce au făcut senzație la Globurile de Aur pentru performanțele lor din filmul 'La La Land', Emma Stone (28) și Ryan Gosling (36) devin din ce în ce mai populari și mai sinceri unul cu altul. Recent, Emma a recunoscut că se simte foarte complexată de partenerul de platou, iar motivul este unul neașteptat.

 

 

Invitată la o emisiune tv împreună cu Ryan Gosling, Emma Stone a recunoscut că veleitățile de dansator ale actorului au impresionat-o atât de tare încât a început să se îndoiască de propriile calități. ' Luam zilnic lecții de dans pentru La La Land, învățam mișcările de bază și profesorii îl tot lăudau pe Ryan că dansează foarte bine, că întrece orice așteptări.(…) Prin urmare, mi se părea că el este un super dansator și eu am eșuat lamentabil', a mărturisit amuzată celebra blondă.

 

Într-un final, Emma s-a descurcat foarte bine, luând la Globurile de Aur premiul pentru „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie'. La la Land a mai fost premiat pentru: „Cel mai bun film musical sau comedie', „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie', „Cel mai bun regizor', „Cel mai bun scenariu', „Cel mai bun cântec original' şi „Cea mai bună coloană sonoră'.

Musica-ul La La Land spune povestea unui pianist care se îndrăgostește de o tânără actriță aspirantă la glorie.

Oana Popoiag

Foto Northfoto, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter