Emoționant! Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, fără public. Când va avea loc concertul

Publicat pe

Vocea celebrului tenor Andrea Bocelli va fi auzită de o lume întreagă, în ziua Paștelui catolic, artistul urmând să susțină un concert în Domul din Milano.

Catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Milano va fi, în această duminică, spectatorul tăcut al concertului susținut de celebrul tenor Andrea Bocelli, care va cânta acolo, fără public, în ziua Paștelui Catolic, duminică, 12 aprilie.

Ca în orice biserică, în aceste zile, stranele vor fi goale, artistul fiind acompaniat doar de organistul Emanuele Vianelli. Concertul va fi însă difuzat live pe canalul de YouTube al lui Andrea Bocelli, la ora 10 a.m.

Andrea Bocelli speră că le va aduce spectatorilor mângâiere, indiferent de religie

Primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala, a anunțat evenimentul, zilele trecute, pe pagina sa de socializare. „Domul va fi gol, dar, prin streaming, vom oferi vocea lui lumii întregii, a precizat edilul. 

Într-o declareție emisă marți, Andrea Bocelli a spus că speră că Concertul de Paște, care va consista cu predilecție din cântece de natură spirituală, precum „Ave Maria”, le va aduce spectatorilor puțină mângâiere, indiferent de religie.

Din fericire, în Italia, una dintre cele mai afectate ţări europene de epidemia de COVID-19, unde și-au pierdut viața, până în clipa de față, mai mult de 17.000 de oameni, situația începe să se normalizeze, după ce, zilele trecute, au fost înregistrate scăderi semnificative ale numărului de persoane infectate.

Foto: Hepta

Emoționant! Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, fără public. Când va avea loc concertulEmoționant! Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, fără public. Când va avea loc concertul
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter