Ernest prezintă aceeaşi emisiune de 12 ani. Prezentatorul TV intuieşte secretul succesului său

Publicat pe
Ernest prezintă aceeaşi emisiune de 12 ani

Ernest face de ani de zile o emisiune care reuşeşte să ajungă mereu în casele telespectatorilor. Prezentatorul TV a vorbit despre show-ul său, exclusiv pentru VIVA!

L-am întâlnit pe Ernest la Premiile TV Mania. Este o prezenţă rară la evenimente mondene deoarece, după cum ne-a spus, are un program foarte încărcat, filmează chiar şi noaptea. Călătoreşte şi cu maşina, dar şi cu avionul prin ţară. Rezolvă cazuri inedite.

Timpul liber preferă să îl petreacă întotdeauna cu familia.

„Sunt 17 sezoane. Asta înseamnă 8 ani de zile, plus patru ani de la Prima TV. E acelaşi format. Pe mine mă surpinde că şi în ziua de azi sunt oameni care mă opresc şi mă întreabă de trădaţi în dragoste. Emisiunea aceasta încă nu a ieşit din grila Prima TV, sunt reluări, bineînţeles. 

Secretul îl pot intui: formatul. Formatul este originar din America, ei s-au gândit la toată treaba asta cu detectivii. Noua ne-a venit mănusă.  Pentru noie era oricum va un sport natural privitul peste gard. Tot timpul era curiozitatea asta, ce face vecinul, de unde are vecinul bani.”, a declarat Ernest.

Ernest ţine legătura cu colegii de la Big Brother

„Oamenii mă opresc pe stradă, încă mă mai întreabă de Big Brother şi sunt 16 ani.  (…) Da, mai ţin legătura. Nu cu toţi dintre ei şi nu din cauza mea, adică mie mi-ar fi plăcut să fi rămas prieten cu toţi, dar aşa e în viaţă, nu se poate. „, a mai adăugat prezentatorul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro