Eugenia Șerban, actrița care a avut curaj să filmeze scene de sex cu o femeie, arată senzațional la 50 de ani! Cum se menține în formă

Publicat pe

Eugenia Şerban şi-a câştigat renumele de prima actriţă din România care a avut curaj să filmeze scene de sex cu o femeie. S-a întâmplat în 2003, în filmul „Dulcea saună a morţii', în care Eugenia Şerban îşi arată sânii siliconaţi deja, la vremea aceea. Actriţa are 50 de ani acum şi arată fabulos, intervenţiile estetice bifate de-a lungul timpului ajutând-o să arate ca la 30.

Eugenia Șerban, actrița care a avut curaj să filmeze scene de sex cu o femeie, arată senzațional la 50 de ani! Cum se menține în formăEugenia Șerban, actrița care a avut curaj să filmeze scene de sex cu o femeie, arată senzațional la 50 de ani! Cum se menține în formă

Eugenia Şerban şi-a mărit sânii cu implant de silicon în urmă cu 21 de ani, când în România era o premieră acest tip de intervenţie estetică. Mai târziu, în 2003, actriţa şi-a arătat „investiţia' în filmul „Dulcea saună a morţii', în care a jucat câteva scene lesbi, etalându-și cu mândrie bustul. La vremea respectivă, nu se știa însă că artista își mărise sânii, încă din 1998, formele sale generoase încântând și stârnind gelozii deopotrivă în rândul femeilor. Sânii i-au adus, însă, probleme foarte mari

Eugenia Şerban va împlini 50 de ani în noiembrie, anul acesta şi pare că a găsit elixirul tinereţii. Arată ca la 30 de ani, însă recunoaşte că a apelat la ajutoare.

'Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (…) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.', spune ea despre intervenţiile la care a apelat pentru a-şi menţine tinereţea.

Eugenia Şerban a apelat şi la „terapia vampir'

„Îmi place să am grijă de mine şi după o anumită vârstă intervenţiile estetice nu sunt un moft ci o necesitate', spune Eugenia Şerban.

După intervenţia de blefaroplastie, adică îndepărtarea pe cale chirurgicală a surplusul de piele de pe pleoape, pe care a făcut-o în 2017, un lifting cu fire resorbabile, dar și câteva serii de injecții cu botox, care i-au șters ridurile de pe chip, Eugenia Şerban a trecut la un alt nivel. Ea a apelat la cunoscuta „terapie vampir”, potrivit Click!.

Actriţa susţine că respectă cu sfinţenie ritualul de îngrijire a pielii: „Nu trece o zi fără să mă dau cu o cremă de ochi și de față apoi. Încă din adolescență, aplic un truc de la o vecină. Mi-a spus să am grijă ca sprâncenele să arate impecabil și neapărat să am ruj pe buze, restul contează mai puțin. Probabil conturează și ne scoate în evidență trăsăturile'.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter