Eva Longoria s-a căsătorit - Iată primele fotografii de la nuntă!

Publicat pe

În acest weekend, actriţa Eva Longoria a trăit cea mai fericită zi din viaţa ei după ce s-a căsătorit în Mexic cu iubitul ei, Jose Antonio Baston, Preşedintele Televisa.

 

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă creata de buna ei prietenă, Victoria Beckham, iar la nuntă au fost prezenţi aproximativ 200 de invitaţi, printre care s-au aflat şi celebrităţi precum Victoria şi David Beckham sau Ricky Martin.

 

„Eva a purtat părul liber şi a zâmbit pe tot parcursul ceremoniei', a declarat un martor pentru revista People. Înainte de căsătorie, vedeta şi-a văzut de programul său obişnuit, făcând yoga alături de un instructor.

 

Eva Longoria şi Jose Antonio Baston sunt împreuna de 3 ani, iar la sfârşitul anului trecut, într-o vacanţa în Dubai, Eva a primit un inel de logodnă superbă.

 

Actriţa in varsta de 41 de ani se află la cea de-a 3-a căsătorie, după cele cu actorul Tyler Christopher şi jucatorul de baschet Tony Parker.

 

Foto: Instagram

 

Eva Longoria s-a căsătorit - Iată primele fotografii de la nuntă!Eva Longoria s-a căsătorit - Iată primele fotografii de la nuntă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter