Eva Măruță pozează la 4 ani precum un fotomodel. Și-a asortat rujul cu rochia înflorată și bijuteriile

Publicat pe

Eva Măruță, micuța cu cârlionți – așa cum era răsfățată, a crescut, a împlinit 4 ani, merge la grăginiță și își uimește în fiecare zi părinții celebri. Pozează precum un fotomodel, vorbește precum un om de televiziune și cântă precum mama ei!

Are cu cine să semene! Eva Măruță și-a uimit părinții, iar, mai nou, și fanii din mediul online. Are 4 ani și un talent de necrezut,  mai ales în fața camerei de filmat. Micuța a pozat recent ca un fotomodel! Da, ați citit bine, avem chiar și dovada!

Eva, la 4 ani, a ieșit în parc, bineînțeles alături de un fotograf, probabil chiar tată el. Fetița a îmbrăcat rochia preferată, una înflorată, cu mult roșu, foarte veselă. A fost extrem de atentă chiar și la machiajul purtat. A optat pentru un ruj roșu intens. Părul a preferat să și-l prindă într-o coadă micuță, iar restul să și-l lase pe spate.

A purtat și accesorii exact ca un fotomodel. A avut la gât un colier de perle, iar în picioare o pereche de pantofiori nude. Are zâmbetul până la urechi semn că se simte foarte bine.

Eva Măruță pozează la 4 ani precum un fotomodel. Și-a asortat rujul cu rochia înflorată și bijuteriileEva Măruță pozează la 4 ani precum un fotomodel. Și-a asortat rujul cu rochia înflorată și bijuteriile

Eva Măruță, discuție neașteptată cu tatăl ei: „Noi avem o familie! Noi nu avem secrete!”

Andra și Cătălin Măruță au observat cât de talentată e fiica lor de doar 4 ani. Au decis să o filmeze și să urce clipurile pe Youtube. Primul e filmat în timp ce Cătălin Măruță îți duce fiica la grădiniță. Eva a făcut dezvăluiri.

Cătălin Măruță: „Era o domnișoară drăguță în fața noastră. Mi-a făcut cu mâna. Să nu îii spui lui mami. Acum să nu îi spui. E secretul noastru!”

Eva Măruță: „Ba da, îi spun. Dar ce fată? Era bătrână sau tânără? Acum vrei să te pupi cu ea și tu o ai iubită pe mami.”

Cătălin: „Nu vreau să mă pup cu ea. Era în trafic și i-am făcut cu mâna.”

Eva: „Noi avem o familie! Noi nu avem secrete!”

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter