EXCLUSIV! Adevărul despre operațiile estetice ale lui Cătălin Botezatu și problemele de sănătate

Publicat pe

În cadrul unui eveniment  cu prieteni, Cătălin Botezatu a lansat o colecție-capsulă primăvară/vară. După ce a scăpat de stresul prezentării de modă, designerul ne-a spus adevărul despre operațiile estetice și problema de sănătate la inimă. Urmărește video să vezi, de asemenea, reacția fabuloasă a lui Cătălin în momentul în care i-am arătat o fotografie cu el din 2001.

Cătălin Botezatu are un aprilie extrem de încărcat. Cum s-a întors dintr-o deplasare în Dubai, a intrat în febra pregătirilor pentru evenimentul de lansare a unei colecții-capsulă primăvară/vară, Smart Gifts. Spre bucuria lui, la eveniment au luat parte mulți prieteni apropiați. Deși înainte de prezentarea de modă, Cătălin era stresat ca lucrurile să iasă perfect, tot conceptul serii fiind după o serie de idei proprii, la final s-a relaxat atât de tare încât ne-a răspuns la toate întrebările altminteri delicate, legate de operații estetice sau probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu, despre problemele cu inima: 'Trebuie să mai merg la un control'

Având în vedere că anul trecut a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme cardiace, am vrut să aflăm cum stă designerul cu inima,  atât la propriu, cât și la figurat. 'Cu inima stau bine la figurat. La propriu…trebuie să mai merg la un control. Oboseala își spune cuvântul. Muncesc  foarte mult la proiectele de televiziune, am prezentări prin toată lumea. E greu și nu mai am 20 de ani, dar mergem înainte', ne-a declarat Cătălin fără rezerve.

Cătălin Botezatu, adevărul despre operațiile estetice

Echipa VIVA! i-a pregătit designerului și o mica surpriză, arătându-i o fotografie făcută de acesta pentru publicația noastră în urmă cu aproape 20 de ani, când greutatea sa era vizibil mai mare. 'Oribil„,  a declarat Cătălin amuzat când a văzut imaginea, pentru ca apoi să ne spună de ce a ajuns să arate mai bine la 52 de ani decât la 30: 'Folosesc cosmetice de calitate și cam atât, altceva nu fac. N-am niciun lifting, nicio operație estetică. Deocamdată! Dar nu cred că aș fi atât de penibil ca bărbat încât să fac tot felul de operații din astea. Acum sunt sigur că arăt obosit, dar în general arăt binișor.'

 Foto:PR, arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter