EXCLUSIV! Amalia Năstase intră la regim după Sărbători: ”O să țin dietă, că mă ceartă Dana Budeanu”

Publicat pe

După ce în urmă cu trei ani, la aproape 40 de ani, a născut un băiețel, multă lume a criticat-o pe Amalia Năstase pentru faptul că nu a avut grijă să revină la greutatea inițială ci, din contră, a continuat să acumuleze kilograme. Fosta soție a lui Ilie Năstase ne-a povestit în exclusivitate ce decizie a luat cu privire la acest subiect. Spinos pentru mulți, nu și pentru ea.

Cândva o prezență constantă la evenimente mondene și una dintre femeile admirate pentru modul cum se menține în formă, Amalia Năstase a preferat în ultimii ani să ducă o viață discretă. Rarele sale apariții nu au scăpat însă ochiului vigilent al cârcotașilor, femeia de afaceri fiind criticată pentru faptul că nu s-a preocupat să-și păstreze greutatea în standarde. Vedeta, mamă a trei copii, a făcut însă mereu haz de necaz, fără a încerca să se justifice sau să ia măsuri.

Amalia Năstase greutate dietă

Amalia Năstase în cea mai recentă apariție la un eveniment

Se pare că a venit, însă, vremea unei decizii, așa cum ne-a mărturisit în interviul pe care i l-am luat la Festivalul Brazilor de Crăciun, unde a fost gazdă a serii, purtând o rochie lungă, neagră, amplă, creată de Dana Budeanu.

 Amalia Năstase, despre dietă: 'Dacă aș slăbi cât ar trebui, 2019 ar fi cel mai fericit an'

'Sunt pregătită mereu de un festin culinar, dacă înțelegeți ce spun…nu mă mai ia prin surprindere niciun festin. Mă vedeți doar ce diete țin, nu? (râde) O să țin și diete, că mă ceartă Dana (nr Dana Budeanu) mereu, dar o să țin după Sărbători, nu are rost să le încep acum', ne-a povestit Amalia când am întrebat-o dacă e pregătită de festinul culinar specific Sărbătorilor.

Întrebată ce planuri are pentru 2019, vedeta a spus: 'păi deja dacă aș slăbi cât ar trebui ar fi cel mai fericit an, dar deja am în plan să nici nu prea-mi pese foarte mult de ce mai zice lumea, deci nu mă prea interesează. Dar pentru mine aș vrea, totuși, să slăbesc'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter