Face to face: Charlize Theron vs. Robin Wright

Publicat pe

Sunt înalte, blonde şi zvelte. Deşi între ele este o diferenţă de nouă ani, au atras atenţia aceluiaşi bărbat. Una e fosta soţie a lui Sean Penn şi mama copiilor lui, iar cealaltă este noua iubită a celebrului actor.

 

 facetoface1

 

 

ASEMĂNĂRI:

 

AU VRUT SĂ FIE DANSATOARE:

La 6 ani, Charlize Theron a început să facă balet, iar la 12 ani a fost trimisă la internat, la o şcoală de arte din Johannesburg. Visul ei de a deveni balerină a continuat, iar atunci când a ajuns în New York s-a înscris la Joeffrey Ballet School. A dansat în „Lacul lebedelor' şi „Spărgătorul de nuci', însă un accidentla genunchi a obligat-o să renunţe. Şi Robin Wright visa la o carieră îndans când era adolescentă: „Cred că atunci a început interesul meu pentru artă, când aveam 9 sau 10 ani şi am început să fac dans. Eram convinsă că voi merge în New York şi voi fi pe scenă în „A Chorus Line'. Apoi ideea aceea mi-a fost alungată din minte, pentru că ne-am mutat în San Diego'.

 

 

ŞI-AU ÎNCEPUT CARIERA CA MODELE:

Robin Wright a început să lucreze ca model la 14 ani, iar meseria a purtat-o în Europa şi Japonia. Modellingul i-a fost pe plac dintr-un singur motiv: avea ocazia să călătorească.Tot atunci s-a îndrăgostit de Europa, ba chiar şi-a dorit să se mute definitiv acolo. La sfatul mamei sale,Charlize a participat la un concurs de modelling în Johannesburg. L-a câştigat şi, la 16 ani, a obţinut un contract în Milano. După un an de locuit în Milano, a plecat singură în New York şi a continuat să lucreze ca model în timpce studia baletul.

 

 

PREFERĂ VIAŢA SIMPLĂ:

„Trăiesc o viaţă simplă. Nu am nevoie să joc în blockbustere. Nu am un iaht sau un avion privat. Nu trebuie să accept un job ca să plătesc ratele la o casă pe care numi-o permit', spune Theron, care recunoaşte şi că cel mai bine se simte într-o pereche de jeanşi, conducând un Harley Davidson. Şi Robin Wright a fugit din haoticul Los Angeles, după ce a fost atacată de hoţii care i-au furat maşina, şi s-a mutat în liniştitul Marin County.

 

 

COPIII:

Ambele şi-au dorit foarte mult să fie mame. În cele două dăţi când a rămas însărcinată, Robin Wright a renunţat la roluri în filme importante, iar în perioada în care copiii ei erau mici nu a mai acceptat să joace. Abia când fiica ei, Dylan, a intrat la facultate, Robin s-a reîntors în Los Angeles şi la cariera de actriţă. Theron şi-a dorit foarte mult să fie mamă. Atât de mult, încât nu s-a bazat pe un bărbat pentru asta şi a adoptat un băiat afroamerican, pe Jackson.

 

DEOSEBIRI:

 

COPILĂRIA:

Robin Wright s-a născut şi a copilărit într-o familie obişnuită, mai întâi în Texas, apoi în San Diego, unde s-au mutat părinţii săi. Mama era director la o companie de cosmetice, iar tatăl lucra în industria farmaceutică. Theron, în schimb, a avut parte de un incident terifiant în copilărie, care i-a schimbat toată viaţa. Mama sa l-a împuşcat mortal pe tatăl alcoolic, în legitimă apărare, în weekendul în care Theron se întorsese acasă de la internat. Era una dintre multele dăţi în care tatăl său o agresa pe mamă. Actriţa avea, pe atunci, numai 15 ani, şi din acel moment a devenit extrem de apropiată de mama ei.

 

 

CĂSĂTORIA:

Pentru Robin, căsătoria se pare că este un pas firesc în orice relaţie. În anii 80 a avut un mariaj de doi ani cu actorul Dane Whitherspoon, pe care l-a cunoscut pe platourile serialului „Santa Barbara'. A doua căsătorie, cea cu Sean Penn, a venit la 6 ani de la începutul relaţiei şi s-a destrămat greu, după ce ambii s-au răzgândit de mai multe ori în privinţa divorţului. Acum, Robin Wright are un nou logodnic, pe actorul Ben Foster.În privinţa căsătoriei, Charlize Theron se află la extrema cealaltă. Nu a fost niciodată căsătorită şi se simte bine aşa. „Dacă aş fi căsătorită ar fi exact la fel ca atunci când sunt într-o relaţie. În plus, nu aş putea să fac o astfel de ceremonie, în condiţiile în care am atât de mulţi prieteni homosexuali sau lesbiene care vor să se căsătorească, dar nu au dreptul să o facă', a declarat actriţa sud-africană.

 

 

RALUCA TAMAŞ Foto NORTHFOTO

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter