Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului: "Când era bolnav, era târât la petreceri. Gușman și-a băgat toți banii în buzunar"

Publicat pe

Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului. Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că nimeni nu știa să aibă vreo problemă de sănătate. La mai bine de șase luni de când artistul s-a stins din viață, familia vrea să se facă dreptate. Astfel, avocata regretatului interpret de muzică populară face noi declarații șocante despre impresarul Doru Gușman. Ce ar fi făcut acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului. Maestrul s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021. Moartea artistului a șocat pe toată lumea, mai ales că nimeni nu știa că acesta să aibă vreo problemă de sănătate. La mai bine de șase luni de când s-a stins din viață, familia acestuia vrea să se facă dreptate. De curând, avocata regretatului artist face noi declarații despre impresarul Doru Gușman.

Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului: "Când era bolnav, era târât la petreceri. Gușman și-a băgat toți banii în buzunar"Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului: "Când era bolnav, era târât la petreceri. Gușman și-a băgat toți banii în buzunar"

Carmen Obârșanu susține că Petrică Mîțu Stoian ar fi fost trimis bolnav la evenimente, iar renumerația obținută ar fi fost luată în totalitate de impresar. Iată ce a mai spus avocata familiei despre Doru Gușman.

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian îl amenință pe Constantin Enceanu:’Îl dau în judecată…’

Citește și: Constantin Enceanu o atacă dur pe sora lui Petrică Mîțu Stoian:’Aberează. Nu are cum să moștenească…’

Citește și: Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, e transformată complet. Artista a slăbit enorm

Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei

Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului

Avocata familiei face declarații neașteptate, la mai bine de șase luni de la moartea artistului. Carmen Obârșanu susține că impresarului lui Petrică Mîțu Stoian știa că prietenul său avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară, însă l-ar fi trimis la evenimente în continuare.

'Petrică Mâțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mâțu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gușman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem!', a spus avocata familiei într-o emisiune TV.

În continuare, și Maria Tărchilă este nemulțumită de modul în care Doru Gușman l-a tratat pe fratele ei. Ba chiar mai mult, este de părere că toată renumerația obținută în urma concertelor a fost luată în totalitate de impresar.

'Vă dați seama că și sora lui Mâțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Ăsta (n.r. impresarul Gusman) și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică', a mai spus ea.

Avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian îl vrea pe Doru Gușman în fața judecătorilor

Avocata surorilor artistului cere ca Doru Gușman să fie reaudiat și susține că prima serie a fost superficială.

„Ar trebui întrebat domnul Gușman. Cer să fie reaudiat. Audierile au fost superficiale. Aștept să se finalizeze raportul de expertiză medico-legală. Am făcut cerere să fie preluată de o unitate de procuratură cu mai multă experiență’, a spus ea.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter