Familia princiară din Monaco a organizat celebrul Bal de la Rose într-o atmosferă cubaneză

Publicat pe

Organizat pentru prima dată în 1954 de Grace de Monaco şi reluat de fiica ei, Caroline, în 1983, Bal de la Rose a fost şi în acest an unul dintre cele mai galm evenimente din Principatul de Monaco.

 

900 de invitaţi au intrat în atmosfera cubaneză a balului şi au plătit fiecare 800 de euro în beneficiul Fundaţiei înfiinţată de Grace Kelly. Au început seară cu un pahar de mojito sau cuba libre şi au continuat pe ritmuri de salsa.

 

Venit fără Charlene, care a rămas acasă cu gemenii, Prinţul Albert al II-lea de Monaco a fost însoţit de sora sa, Caroline şi de designerul Karl Lagerfeld, bunul lor prieten, cel care este responsabil în fiecare an de decorul şi tematica balului. Anul acesta, celebrul designer le-a pregătit invitaţilor o călătorie în exotica Cuba.

 

Caroline i-a avut alături pe toţi cei 4 copii ai săi, Alexandra, aflata la primul său bal, Charlotte, Andreea şi Pierre, venit împreună cu frumoasa lui soţie, Beatrice Borromeo.

 

Purtând o spectaculoasă rochie roşie, o creaţie a designerului italian Giambattista Valli, Beatrice a fost vedeta serii. Ea şi Pierre au dansat toată seara şi au întreţinut atmosfera.

 

Foto: Hepta

 

Familia princiară din Monaco a organizat celebrul Bal de la Rose într-o atmosferă cubanezăFamilia princiară din Monaco a organizat celebrul Bal de la Rose într-o atmosferă cubaneză
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter