(P) Farmec dezvăluie secretul frumuseţii româncelor prin noua gamă Gerovital Plant

Publicat pe

Româncele sunt renumite în lume datorită frumuseţii, şarmului, feminităţii şi inocenţei care se citesc pe chipurile lor. Pentru a accentua şi a proteja acest farmec, compania care are un nume predestinat „Farmec' a lansat astăzi într-un eveniment inedit noua gamă de cosmetice Gerovital Plant având la bază uleiul organic din flori de Mac.

 

Lansarea oficială a avut loc în cadrul unei expoziţii speciale ce a adus un omagiu frumuseții femeilor din România, atât de admirată și de apreciată în toată lumea.

 

Noua gamă Gerovital Plant a fost gândită special pentru menţinerea frumuseţii femeilor datorită compușilor benefici ce acționează activ asupra pielii lăsând-o catifelată şi hidratată. Secretul constă în uleiul organic din flori de mac obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali.

 

Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilități ale pielii, iar uleiul din flori de mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă acest ingredient minune, în produsele din noua gamă au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

 

În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), a corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.

 

Mai multe informaţii despre Gerovital Plant – Flori de Mac găsiți pe site-ul Farmec.ro şi pe pagina de Facebook.

 

 

 

(P) Farmec dezvăluie secretul frumuseţii româncelor prin noua gamă Gerovital Plant(P) Farmec dezvăluie secretul frumuseţii româncelor prin noua gamă Gerovital Plant

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter