Feli Donose a născut o fetiţă. Cântăreaţa a suferit o operaţie de cezariană

Publicat pe

Feli Donose a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Artista a dezvăluit deja şi numele pe are micuţa sa îl va primi la botez, şi anume „Nora Luna'. 

Feli Donose este în culmea fericirii, deoarece a sosit momentul mult așteptat, a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, la la Spitalul Universitar din Capitală, operația de cezariană având loc miercuri dimineață, scrieWowbiz.ro.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, spunea artista înainte cu doar câteva zile de a-i da naştere fetiţei sale.

Pe perioada sarcinii, Feli declara că se simte mai frumoasă, mai fericită.

„Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă și pe care o spun fără nici o rușine și anume că mă uit în oglindă la mine și mi se pare că sunt mai frumoasă. E o etapă faină în care sunt și așa paranoia pentru că e primul copil.Am foarte multe frici, dar de exemplu dacă ar fi după mine, pentru copil aș face câte un ecograf în fiecare zi. Treaba cu nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea. Acum n-o mai am pentru că știu că e frumoasă foc (nr. fetița ei).”.

Cine a tatăl fetiţei lui Feli Donose

Feli, invitată într-o emisiune TV, a dezvăluit că pe perioada sarcinii avea un comportament destul de dificil, dar iubitul era cel care o sprijinea. Din păcate, el nu o poate controla. Este o fire independentă, aşa a fost dintotdeauna.

„Mă încurajează (nr. iubitul), e pe pozitiv, dar nu mă poate controla, săracul nici nu știu cum mă suportă. Eu sunt independentă, mie mi-a fost greu la începutul relației să gândesc la doi. După atâta timp singură, e greu să te obișnuiești.', a spus Feli, la „Răi Da Buni'.

Feli, chiar de la începutul relaţiei, nu s-a afişat cu partenerul său, l-a ţinut ascuns. Se pare că bărbatul nu face parte din viaţa mondenă.

Foto: Instagram, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter