Feli Donose nu a stat degeaba în izolare! Artista a lansat piesa "Împreună":„Din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții”

Publicat pe

Feli Donose se află în izolare, împreună cu familia ei, de mai multe săptămâni. Artsta a încercat să profite din plin de această perioadă, așa că a lucrat la o nouă piesă, ce cu siguranță va avea succes la public.

Feli Donose nu a stat degeaba în izolare! Artista a lansat piesa "Împreună":„Din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții'Feli Donose nu a stat degeaba în izolare! Artista a lansat piesa "Împreună":„Din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții'

În plină perioadă de autoizolare și distanțare socială, Feli lansează „Împreună', o piesă despre paradoxul zilelor noastre în care oamenii sunt #separațidarîmpreună în mijlocul unei lecții grele de viață.

 „Indiferent de vremuri și de experiențe de viață nu tocmai frumoase, împreună e cel mai bine, chiar dacă acest „împreună' îmbracă astăzi forme de neimaginat în care iubirea, grijă și viață nu depind de spațiu, de loc, de convenții, de niciun „trebuie' care făcea legile până mai ieri.', spune Feli.

Piesa „Împreună' este compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, Smiley și Dorian din dorința de a transmite oamenilor un mesaj optimist despre un azi plin de lecții și un mâine senin.

 „De cele mai multe ori, din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții, pentru că atunci devenim, poate fără să vrem, atenți la noi, la cei din jur și la ce ne înconjoară.

În această perioada foarte grea pentru fiecare dintre noi avem tendința să vedem că tot ce ni se întâmplă este negru și rău. Eu cred că trebuie să deschidem bine ochii, chiar dacă nu e multă variație de culoare în jur, să ascultăm atent, chiar dacă e atât de liniște, să ne deschidem sufletele, chiar dacă e multă frică acolo, și să regăsim esență și soarele din fiecare dintre noi', mărturisește Feli.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter