Femeile alpha ale lumii bune: vedete care câștigă mai mult decât partenerii lor de viață

Publicat pe

Un studiu recent al Prudential Financial arată că jumătate din femeile din Statele Unite sunt principala sursă de venit a familiei. Situația nu e alta nici în lumea muzicii și a cinematografiei, unde celebrități precum Beyonce sau Jessica Alba câștigă mai mult decât soții lor.

 

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Trupa lui Gavin Rossdale, Bush, s-a retras de pe scena muzicală în 2002, în timp ce Gwen Stefani continuă să aibă o carieră impresionantă. În paralel, Stefani deţine şi o linie de îmbrăcăminte, L.A.M.B. Doar anul trecut, ea a câştigat 27 de milioane de dolari, cu mult peste suma din conturile lui Rossdale.

 

Beyonce si Jay-Z

Potrivit Forbes, Beyonce a câştigat anul trecut 40 de milioane de dolari, cu două milioane mai mult decât soțul ei, rapper-ul Jay-Z.

 

Julia Roberts şi Danny Moder

 

După relaţiile high profile cu Kifer Sutherland şi cântăreţul country Lyle Lovett, Julia Roberts (una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood) s-a căsătorit cu cameramanul Daniel Moder, în 2002. Nu e greu de imaginat că Julia e cea care plătește chiria vilei de lux în care locuiesc cei doi.

 

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

În vreme ce Broderick face bani din spectacole pe Broadway, Sarah Jessica Parker a devenit un icon pentru fashionistele din lumea întreagă, o dată cu rolul din „Sex and the City'. Iar câștigurile sunt pe masură, depășindu-le cu mult pe cele ale partenerului ei de viață.

 

Oprah Winfrey şi Stedman Graham

Oprah Winfrey nu e numai cea care aduce cei mai mulţi bani în familia Stedman-Winfrey, ci şi cea mai bogată femeie a Americii, cu o avere estimată la 2.7 miliarde de dolari.

 

Jessica Alba şi Cash Warren

Dacă nu ai văzut „Being Terry Kennedy', probabil că nu ai auzit de Cash Warren. Acum, insă, numele lui e prezent în toate tabloidele, graţie celebrei sale soţii, Jessica Alba. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al producției „Fantastic Four”, unde ea a avut un rol principal, iar el a fost asistentul regizorului Tim Story.

 

Anne Hathaway şi Adam Shulman

Deşi sunt amândoi actori, Anne Hathaway câştigă – de regulă – 7 milioane de dolari pentru un film. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Shulman, care preferă să se concentreze mai mult pe cariera sa alternativă, de designer de bijuterii.

 

Gisele Bundchen şi Tom Brady

Câştigurile anuale ale cuplului Brady-Bundchen au fost de 76 de milioane de dolari, dar mai mult de jumătate îi aparţin lui Gisele. Fostul model Victoria’s Secret a câştigat doar anul trecut 45 de milioane de dolari, în timp ce soţul său a adus in casă 72 de milioane de dolari… în patru ani.

 

Jennifer Lopez şi Casper Smart

Lopez câștiga doar din spectacole 52 de milioane de dolari, cu mult peste veniturile tânărului dansator, impreuna cu care ar forma din nou un cuplu. Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se, ceea ce nu lasa loc la prea multe interpretari.

 

 

Lucrurile nu stau altfel nici în cazul unor foste cupluri celebre.

 

Britney Spears şi Kevin Federline

Spears nu a mai avut o relaţie cu o persoană publică de acelaşi calibru financiar de la despărţirea de Justin Timberlake, în 2002. Când Federline, de profesie back-up dancer, a cerut-o de soţie pe Britney, după doar trei luni de relaţie, lumea bună din industria muzicală a început să şoptească pe la colţuri că Spears şi-ar fi cumpărat singură inelul de logodnă de cinci carate.

 

Katy Perry şi Russell Brand

În anul în care s-au căsătorit, Katy Perry a depăşit recordurile la vânzări, câştigând 44 de milioane de dolari. În acelaşi an, Russell Brand a plecat intr-un turneu in Marea Britanie, ca salariat într-un show de stand up comedy. Brand a cerut divorţul în 2011.

 

Christina Aguilera şi Jordan Bratman

Pe vremea când erau încă un cuplu, soțul Christinei Aguilera, Jordan Bratman, era music marketer. După divorțul de Aguilera și partaj, el și-a deschis și o galerie de artă în California.

 

Heidi Klum şi Seal

Când a fost ultima dată când ai auzit un cântec al lui Seal la radio? Oricare ar fi răspunsul, sunt mari şanse ca răspunsul să fi fost: „Kiss from a Rose”, 1995. Comparativ, flerul financiar al lui Heidi Klum merge în direcţii diverse, de la prezentări de modă, contracte de imagine sau proiecte de succes, precum „Project Runaway”. Când cuplul şi-a anunţat despărţirea, în 2002, motivul neoficial au fost banii: potrivit apropiaților celor doi, Seal suferea pentru că era eclipsat profesional de frumoasa sa soţie.

 

Madonna şi Guy Ritchie

Mariajul Madonnei cu Guy Ritchie a durat opt ani, iar Ritchie a recunoscut public că relaţia cu artista i-a amplificat considerabil notorietatea, cariera si, implicit, contul din bancă.

 

Mariah Carey şi Nick Cannon

Mariah Carey are o avere estimată la 225 de milioane de dolari, cu mult mult peste contul din bancă al fostului ei soț, omul de televiziune Nick Cannon.

 

Pink şi Carey Hart

Carey Hart e – probabil – cel mai cunoscut motociclist freestyle din Statele Unite, dar notorietatea lui nu poate fi comparată nici pe departe cu cea a lui Pink. Când cei doi s-au despărţit, Pink a făcut aluzie la situaţia lor financiară în piesa „So What”, unde cântă: „So I’m gonna drink my money / I’m not gonna pay his rent.”

 

Gabriela Badica, Foto: Northfoto, Hepta

 

Femeile alpha ale lumii bune: vedete care câștigă mai mult decât partenerii lor de viațăFemeile alpha ale lumii bune: vedete care câștigă mai mult decât partenerii lor de viață
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter