Femeile din viaţa lui Ion Besoiu. Cum arată singura fiică a actorului

Publicat pe

Ion Besoiu a murit la vârsta de 85 de ani, după o viaţă dedicată teatrului şi cinematografiei. Bărbat chipeş, acesta a fost căsătorit de 4 ori şi a avut un singur copil, o fiică, de care era foarte mândru.

 

Ion Besoiu s-a căsătorit pentru prima dată la 23 de ani, luând de soţie o cântăreaţă foarte talentată.

 

Căsătoria nu a durat mult, amândoi fiind foarte tineri, iar actorul a mai spus de două ori „Da', înainte de a-şi întâlni marea iubire, cea de-a 4-a soţie, Luminiţa Marcu.

 

„Era un om extraordinar, de o frumuseţe fizică şi spirituală ieşită din comun, cu o imensă influenţă benefică asupra mea. Avea mare grijă ce să aleg şi la ce să renunţ. A lucrat în televiziune. Era sufletul meu', mărturisea actorul.

 

Ion Besoiu a avut un singur copil, o fiică, Ioana, pe care a iubit-o nespus, născută în timpul căsătoriei cu actriţa Emilia Dobrin.

 

 

„Fiica mea, Ioana Bogdana, a terminat Dreptul. E o fată frumoasă, care a intrat în avocatură, iar acum este consilier juridic. Eu mi-am dorit o fetiţă. Sunt cel mai fericit, pentru că a moştenit de la mine patima istoriei', povestea actorul.

 

Alaturi de Ioana, căpitanul Lupan din „Toate pânzele sus' şi-a făcut apariţia anii trecuţi pe covorul roşu la Gala Gopo in 2011.

 

„Se spune că cine n-a sădit un pom şi n-a făcut un copil a trăit degeaba pe pământ. Eu vă recomand cu căldură să faceţi copii, dar, din păcate, în vremurile astea e tot mai greu', mai spunea Ion Besoiu.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter