Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., împlinește azi zece ani! (Foto de colecție)

Publicat pe

„10 ani de iubire fără limite' – așa a titrat Andreea Marin fotografia pe care a postat-o pe contul său de Instagram, pentru că, azi, Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., împlinește 10 ani!

 

Pe 15 decembrie 2007, odată cu intrarea în viața ei a micuței Ana Violeta, viața Andreei Marin se schimba pentru totdeauna. Cândva, vedeta spunea: „Uneori, ca să simți fericirea, e nevoie de atât de puțin' și, chiar dacă bărbații din viața sa au venit și au plecat, singura ei poveste de iubire constantă și totală se numește Violeta și astăzi a împlinit 10 ani.

De când în viața ei a pătruns Ana Violeta, prioritățile Andreei s-au schimbat: „De când o am pe Violeta în viața mea m-am schimbat mult ca om și am înțeles altfel lumea, prioritățile. Am altă viziune și am devenit un om mult mai responsabil. Chiar față de propria-mi viață. Dacă înainte eram ștrulubatică și cumva îndrăzneam multe lucruri, acum înțeleg că nu pot să mă pun în pericol fără să mă gândesc și la fiica mea. Gândești pentru doi din momentul în care ai un copil, nu doar pentru tine.

Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică… de multe ori o las pe ea să-mi aleagă ținuta pentru un eveniment pentru că îmi place această joacă mamă-fiică.

Mergem la filme animate împreună, citim,  ne place călătoria, n-avem granițe. Vrem să ne simțim cetățeni ai lumii, așa am hotărât. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa. Nu mi-ar plăcea să devină artistă. Aș vrea să aibă o viață mai liniștită, acum că sunt trecută prin toate', a declarat vedeta într-un interviu pentru Libertatea.

Vă invităm să urmăriți un grupaj superb de fotografii exclusive de colecție, apărute în revista Viva! în anii 2008 și 2009, ai căror protagoniști sunt Violeta – căreia îi urăm „La multi ani fericiti!” – și părinții ei!

 

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., împlinește azi zece ani! (Foto de colecție)Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., împlinește azi zece ani! (Foto de colecție)

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter