Fiica Andreei Marin se apucă de cântat. Violeta înregistrează o melodie cu Ștefan Bănică

Publicat pe

Andreea Marin a divulgat secretul fiicei sale, Violeta. Adolescenta se apucă de cântat și va înregistra o piesă cu nimeni altul decât tatăl ei, Ștefan Bănică. Zâna a dat mai multe detalii despre ce îi place Violetei să facă și ce carieră ar vrea să urmeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Violeta a fost dată de gol! Andreea Marin a dezvăluit, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, că fiica sa se apucă de cântat. Violeta a compus o melodie pe care o va înregistra cu tatăl ei, Ștefan Bănică.

Fiica Andreei Marin se apucă de cântat. Violeta înregistrează o melodie cu Ștefan BănicăFiica Andreei Marin se apucă de cântat. Violeta înregistrează o melodie cu Ștefan Bănică

Cum era de așteptat, muzica face parte din viața Violetei și se pare că tânăra își dorește să încerce și acest domeniu. Andreea Marin a povestit și ce îi place fiicei sale să facă, ce materii o atrag, dar și ce carieră și-ar dori să urmeze.

Violeta se apucă de cântat

Să fie acesta începutul unei cariere în muzică? Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a compus o melodie pe care o va interpreta împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică. Vedeta a explicat că încă nu își poate da seama ce drum va alege fata ei în viață, dar că momentan aceasta își dorește să fie avocată.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat', a spus Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit:

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:

Citește și: Totul despre show-ul SuperStar România de la PRO TV:

Pe lângă talentele pe care le are, Violeta a ajuns la vârsta la care se sfătuiește reciproc cu mama ei. Andreea Marin a mărturisit că fiica ei poartă articole vestimentare pe care ea nu le-ar fi purtat, dar înțelege moda și vremurile de acum și își lasă fiica să experimenteze și să-și dezvolte creativitatea.

Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?', a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre primul iubit al Violetei

Andreea Marin a povestit că stau mereu la șuetă și că se bucură foarte mult de această etapă din viața fiicei ei. Zâna spune și că de multe ori Violeta îi adresează întrebări la care îi este greu să găsească un răspuns.

Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc‘, a spus Andreea Marin.

Vedeta a declarat că în momentul în care se va ajunge să aibă discuțiie despre băieți cu fiica ei, va fi o persoană deschisă și va comunica: „Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!‘.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter