Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Să ții minte că viața înseamnă să iubești"

Publicat pe

Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are o familia minunată alături de Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună trei fetițe, iar astăzi este dublă sărbătoare în familia actriței. Vera, fiica mijlocie a împlinit 2 ani, iar pe lângă asta, este și ziua ei de nume, Maria. Cu ocazia acestei zile speciale, Laura a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Este dublă sărbătoare în familia Laurei Cosoi. Fiica cea mică, Vera, a împlinit doi ani și este și ziua ei de nume, chemând-o și Maria. Actrița se declară recunoascătoare pentru familia pe care o are alături de Cosmin Curpicăpean. Au împreună trei fetițe, Rita, Vera și Lara.

Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Să ții minte că viața înseamnă să iubești"Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Să ții minte că viața înseamnă să iubești"

Laura Cosoi a adus pe lume 3 fetițe minunate, iar în urmă cu câteva luni a născut-o pe mezina familiei, Lara. Astăzi, fiica mijlocie a împlinit 2 ani, iar cu această ocazie, Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit:”Iubire infinită…”

Citește și:Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Unde au plecat în vacanță:„A adus împreună trei generații'

Citește și:De ce nu vrea Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh:”Când o să se întâmple…”

Citește și:Unde și-a dus Silviu Prigoană copiii, în vacanță, după ce Bahmu s-a logodit:„Am reușit să ne strecurăm și să ajungem…'

Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani

Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Astăzi este sărbătoare mare în familia actriței. Fiica cea mijlocie, Vera, a împlinit doi ani. De asemenea, micuța a primit și numele Maria, fiind și ziua ei de nume. Cu această ocazie, Laura a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Actrița își cere scuze pentru momentele în care ea și soțul ei își pierd răbdarea.

‘Vera noastra buna si draga, copil bun si senin, te iubim nemarginit. Esti toata un zambet si lumina. Iti multumim ca ne-ai ales drept familie si recunosc ca nu exista zi in care sa nu ne minunam de tine. Te rugam sa ne ierti pentru stangacii, pentru momentele cand ne pierdem rabdarea, pentru… stii tu. Dar iti vom fi mereu aproape cu o imbratisare si sufletul plin de iubire! La multi ani, Vera noastra! Sa fii sanatoasa, cu dragoste de Dumnezeu si mereu inconjurata de frumos si bunatate, de lumina si oameni dragi! Sa tii minte ca viata inseamna sa iubesti si sa fii iubit!P.s: Timpule, fii bland cu noiVera Maria, 2 ani, 15 august 2022La multi ani, Mariilor, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță

În luna iunie, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță, Lara. Actrița este entuziasmată pentru că a devenit mamă a treia oară și se bucură de fiecare moment special petrecut alături de fiicele sale.

Rita, Vera și Lara sunt rodul iubirii dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. Cei doi sunt foarte fericiți și formează un cuplu minunat.

Laura Cosoi, despre viața cu trei copii

Laura Cosoi a vorbit de multe ori despre dorința de a mai aduce pe lume încă un copil. De Crăciun, visul actriței s-a împlinit, iar pe 23 iunie a născut-o pe Lara. Vedeta este mai împlinită ca niciodată, dar recunoaște că este greu cu trei copii.

Nu am reușit să dorm mai deloc astă noapte, dar este în regulă. Sunt ani de când nu mai am așteptări. Ani de când nu am mai legat o noapte de somn. Ce vreau să spun este că dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ți se pare complicat. Nu este tot timpul ușor, dar cu siguranță este și frumos.', a scris Laura Cosoi pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter