Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Ce surpriză i-a făcut artista, în miez de noapte: „Te iubesc!”

Publicat pe

Fiica Loredanei Groza a împlinit azi 24 de ani, iar mama ei a ținut să marcheze momentul într-un mod special. Prima surpriză pe care artista i-a făcut-o Elenei a venit chiar la miezul nopții, însă cu siguranță acesta a fost doar începutul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea, o tânără superbă, care seamănă foarte bine cu mama ei, a împlinit 24 de ani azi. Și cum o asemenea vârstă frumoasă nu poate rămâne nemarcată, artista a început să o sărbătorească pe Elena chiar de la miezul nopții. Iată în ce mod memorabil și-a surprins artista fiica!

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Ce surpriză i-a făcut artista, în miez de noapte: „Te iubesc!'Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Ce surpriză i-a făcut artista, în miez de noapte: „Te iubesc!'

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani

Elena, fiica Loredanei Groza, a crescut și s-a transformat într-o tânără superbă, de care mama ei este foarte mândră. Cele două nu doar că seamănă foarte mult, ci par mai degrabă a fi surori. Mai mult, tânăra și-a moștenit mama și în privința talentului artistic. Cu toate că nu i-a moștenit vocea Loredanei, Elena compune melodii încă de când era mică, iar acum este producător muzical la un cunoscut post de radio.

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Decât ipocrizia totală a unor parașute…”

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, show de zile mari la Paris Fashion Week. Au prezentat pentru Cătălin Botezatu

Citește și: Cum arată Loredana Groza nemachiată.A postat fotografia pe Instagram

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Nu suntem oamenii care să trăiască…' / EXCLUSIV

Pe 14 iulie, Elena Boncea a împlinit 24 de ani, iar mama ei a ținut să marcheze momentul în stilul binecunoscut – chiar la miezul nopții Loredana a surprins-o pe Elena cu un tort aniversar, șampanie și artificii. Mai mult, la petrecerea-surpriză au fost invitați mai mulți apropiați și membri ai familiei.

Artista a marcat momentul și în social media, împărtășind vestea cu fanii de pe Instagram, unde, în afară de fotografiile de la aniversarea Elenei, a postat și un mesaj emoționant pentru fiica ei.

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! (…) Să vină șampania! Mulți ani trăiască! (…) Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit.(…)”, i-a urat Loredana fiicei sale.

Ce relație are artista cu fiica ei

Loredana Groza se poate declara o mamă mândră. Fiica sa a moștenit frumusețea sa, dar și talentul pentru muzică. Nu în ultimul rând, Loredana și Elena au o relație specială și obișnuiesc să plece adeseori, ca fetele, în mici escapade în străinătate. Mai mult, cele două apar deseori împreună pe rețelele de socializare, iar fanii sunt uimiți de asemănarea dintre ele.

Loredana Groza are o relație de invidiat cu fiica ei, artista declarând că sunt nu doar mamă și fiică, ci și surori și prietene.

Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena’.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă