Fiica lui Andrei Păunescu este însărcinată. Artistul va deveni bunic pentru a treia oară, la 51 de ani: "Din păcate nu ne putem vedea în perioada asta, să fim mai aproape."

Publicat pe

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, care s-a remarcat ca fiind cel mai tânăr bunic din showbiz, urmează să aibă al treilea nepot sau nepoată.

Fiica lui Andrei Păunescu este însărcinată. Artistul va deveni bunic pentru a treia oară, la 51 de ani: "Din păcate nu ne putem vedea în  perioada asta, să fim mai aproape."Fiica lui Andrei Păunescu este însărcinată. Artistul va deveni bunic pentru a treia oară, la 51 de ani: "Din păcate nu ne putem vedea în  perioada asta, să fim mai aproape."

Andrei Păunescu este cel mai tânăr bunic din showbiz și pentru că a devenit tată de tânăr, la 16 ani, pe când era un adolescent. Fosta sa colegă a devenit mama fetei sale care a primit numele Andreea.

16 ani mai târziu, la vârsta de 32 de ani a devenit prima dată bunic. Adrian, fiul Andreei, are în prezent 19 ani. Al doilea nepot, Ion, a venit pe lume în urmă cu 11 ani și se pare că acum Andrei Păunescu va deveni pentru a treia oara bunic, iar fiica sa pentru a treia oară mamă.

Da, așa știu și eu, din păcate nu ne putem vedea în perioada asta, să fim mai aproape. Dar am toate datele că este gravidă. Nu pot să spun alte detalii pentru că nu știu, suntem la distanță, nu ne-am mai văzut de luni întregi. Este acasă la ea, când o să ne putem întâlni din nou, o să aflu și detalii. Atât am de declarat„, a spus Andrei Păunescu pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter