Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit. Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară: „Locuim împreună de câteva luni”

Publicat pe

Anamaria Rosa și-a găsit fericirea în brațele lui Marinică de la Foișor.  Ea s-a îndrăgostit de el și cei doi au o relație.  Fiica lui Aurelian Preda face cuplu atât pe scenă cât și în viața reală cu Marian Lupu (pe numele lui real) iar cei doi locuiesc deja împreună.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Suntem îndrăgostiți și fericiți. De câteva luni locuim împreună. (…)

Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduti ca eu să rămân în țară', a declarat fiica lui Aurelian Preda la Teo Show.

'Mi-a fost foarte greu să mă regăsesc pentru că am trecut prin clipe foarte grele dar eu sunt un om credincios, acest lucru l-am ănvățat de la tatăl meu. Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acets moment', a mai spus Anamaria Rosa, făcând referire la scandalul dintre ea și Nicușor Iordan de anul trecut, ca urmare a acuzațiilor de abuz sexual din partea celui mai bun prieten al tatălui ei.

Marinică de la Foișor a povestit că relația dintre ei a început după ce Anamaria s-a întors din Italia, de la mama ei și a debutat cu o ișeire la un local.

'Când a venit (din Italia, n.r.) am ieșit la restuarant cu grupul nostru de prieteni. După aceea, la un interval de câteva ore, vorbind cu ea, i-a propus să ne mai întâlnim. Am pus la cale un plan de colaborare și apoi am discutat și despre viață. De acolo, lucrurile au venit de la sine', a povestit Marinică de la Foișor la Teo Show.

Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit.  Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară: „Locuim împreună de câteva luni'Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit.  Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară: „Locuim împreună de câteva luni'

Marinică de la Foișor este un interpret de muzică populară, lăutărească și manele. El s-a născut în București, într-o familie de muzicanți care au locuit în zona Foișorul de Foc. Și fratele lui Marian cântă sub numele de Doru de la Foișor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter