Fiica lui Aurelian Preda o ţine dintr-o supărare în alta. În plin scandal sexual, Anamaria Rosa a fost părăsită şi de iubit!

Publicat pe

De câteva luni bune, Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda trăieşte un calvar. În plin scandal sexual cu Nicuşor Iordan, artistul care a fost cel mai bun prieten al regretatului ei tată, pe care îl acuză că a violat-o, Anamaria a primit o altă lovitură: a lăsat-o şi iubitul.

Fiica lui Aurelian Preda o ţine dintr-o supărare în alta. În plin scandal sexual, Anamaria Rosa a fost părăsită şi de iubit!Fiica lui Aurelian Preda o ţine dintr-o supărare în alta. În plin scandal sexual, Anamaria Rosa a fost părăsită şi de iubit!

Anamaria Preda a pierdut şi sprijinul pe care îl avea în Dan, iubitul ei de peste trei ani. De ceva timp, tânărul a devenit fost iubit, iar scandalul sexual în care este implicată fiica lui Aurelian Preda ar fi pus capăt relaţiei dintre ei.  

Surse au declarat pentru Cancan că Dan devenise foarte gelos în ultima vreme şi nu i-a picat deloc bine că scandalul sexual dintre Anamaria şi Nicuşor Iordan a devenit public.

Dan declara în urmă cu ceva timp că s-a îndrăgostit la prima vedere de Anamaria, când ea era boboc la liceu, dar iată că problemele prin care au trecut împreună, în ultima vreme, le-au distrus relaţia.

'Am umblat vreo trei ani de zile după ea. Din prima, de când am intrat la liceu, boboc fiind, m-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Ochii ei m-au cucerit din prima secundă. În al doilea rând, mi-a plăcut comportamentul ei, mi-a plăcut de ea ca om. A fost prima fată căreia i-am spus te iubesc, prima mea dragoste, sper și ultima', povestea Dan în urmă cu ceva vreme.

Potrivit Cancan, atât Anamaria cât și Dan și-au șters fotografiile în care apăreau împreună pe site-urile de socializare. Ultimele imagini cu tânărul îl arată pe acesta la New York, doar în prezența unui prieten. De cealaltă parte, Anamaria a fost o perioadă în Italia, la mama ei, după care s-a întors în București, în apartamentul pe care l-a moștenit de la tatăl ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter