Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt într-un club din Capitală. Cum a fost găsită Ioana Boureanu de tatăl ei

Publicat pe

Fiica lui Cristian Boureanu a intrat iar în probleme. Ioana Boureanu a fost bătută, sâmbătă seară, într-un club din Capitală. Tânăra a fost găsită de către tatăl ei cu capul spart și cu mai multe răni pe corp. Se pare că fiica afaceristului a fost agresată de alte trei fete. Întregul scandal a început de la un conflict verbal.

Problemele din familia lui Cristian Boureanu parcă nu au sfârșit, însă de data aceasta protagonistul nu mai este afaceristul, ci fata lui. Ioana Boureanu a fost bătută crunt, sămbătă seara, într-un club din București. Totul a început de la un conflict verbal.

Ioana Boureanu a fost până la baia clubului pentru a se spăla pe mâine, iar acolo a cerut voie să-și facă loc. Se pare că una dintre fetele din baie i-a dat o palmă, iar apoi alte două au tăbărât pe ea cu pumnii și cu picioarele. După acest incident, fiica lui Cristian Boureanu a mers la o farmacie din zonă, unde și-a pansat rănile și s-a întors în club, la petrecerea de majorat la care era invitată. Potrivit informațiilor apărute în presă, bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit club, însă nu a fost așa.

În momentul în care Ioana Boureanu a trecut prin fața barului, cele trei fete au sărit și au bătut-o din nou. Se pare că agresoarele i-au dat cu un pahar din sticlă în cap, iar din această cauză, fiica lui Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital. Medicii au fost nevoiți să-i radă o parte  a părului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro.

Cristian Boureanu nu a vrut sa comenteze pe baza acestui subiect, iar ce doi vor depunere o plângere penală și vor scoate un certificat medico-legal.

Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt într-un club din Capitală. Cum a fost găsită Ioana Boureanu de tatăl eiFiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt într-un club din Capitală. Cum a fost găsită Ioana Boureanu de tatăl ei

Citește și: Cristian Boureanu, mai romantic ca niciodată! Și-a copleșit iubita de Valentines Day

Citește și: Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 ani. Victor Hugo a ajutat-o să fie celebră în America: 'Mi-a adus protecție'

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter