Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani. Ce mașină a primit Ioana la majorat

Publicat pe

De curând, Ioana Boureanu a ajuns la spital, după ce a fost bătută de alte trei fete într-un club din Capitală. Cel care i-a fost alături a fost chiar tatăl ei, fostul politician. Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani, iar tatăl ei i-a făcut cadou o mașină cum multe tinere ar visa. Petrecerea de majorat a fost pe placul tinerei.

În weekend, Ioana Boureanu și-a sărbătorit majoratul, unde au fost alături de ea prietenii cei mai apropiați. După ce în urmă cu o săptămână a trecut prin clipe de neimaginat, Cristian Boureanu a vrut să o facă pe fata lui să uite de coșmarul pe care l-a trăit, după ce a fost bătută. Ioana Boureanu a primit o mașină roșie ca focul, care valorează zeci de mii de euro.

Fostul politician a dezvăluit că starea de sănătate a fiicei sale este una bună acum și că a revenit la programul ei obișnuit. „Ioana este în regulă, a mers la școală și poartă bandaj și căciulă. Se simte bine și nu a avut probleme, cum ar fi stări de amețeală sau altceva', a dezvăluit Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Ioana Boureanu a fost bătută de trei fete în club

Ioana Boureanu a fost bătută crunt într-un club din București. Totul a început de la un conflict verbal.

Ioana Boureanu a fost până la baia clubului pentru a se spăla pe mâine, iar acolo a cerut voie să-și facă loc. Se pare că una dintre fetele aflate în baie i-a dat o palmă, iar apoi alte două au tăbărât pe ea cu pumnii și cu picioarele. După acest incident, fiica lui Cristian Boureanu a mers la o farmacie din zonă, unde și-a pansat rănile și s-a întors în club, la petrecerea de majorat la care era invitată. Potrivit informațiilor apărute în presă, bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit club, însă nu a fost așa.

În momentul în care Ioana Boureanu a trecut prin fața barului, cele trei fete au sărit și au bătut-o din nou. Se pare că agresoarele i-au dat cu un pahar din sticlă în cap, iar din această cauză, fiica lui Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital. Medicii au fost nevoiți să-i radă o parte  a părului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro.

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani. Ce mașină a primit Ioana la majoratFiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani. Ce mașină a primit Ioana la majorat

Citește și: Primele imagini cu Ioana Boureanu, după ce a fost bătută crunt. Fiica lui Cristian Boureanu are capul bandajat

Citește și: Decizia luată de Cristian Boureanu, după ce fiica sa a fost bătută într-un club

FOTO: Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter