Fiica lui Cristian Boureanu s-a schimbat complet. Ioana este de nerecunoscut. S-a transformat din bombă sexy într-o tânără studioasă

Publicat pe

Ioana Boureanu, fiica celebrului Cristian Boureanu, nu mai seamănă deloc cu adolescenta rebelă care era în urmă cu câteva luni. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

A renunțat la machiajul strident și hainele mulatele, și-a lăsat părul și sprâncenele naturale și a adoptat un look extrem de lejer și tineresc, specific vârstei sale.

Dacă în urmă cu câteva luni Ioana șoca pe toată lumea cu fotografiile sale indecente, în posturi extrem de sexy, acum, fiica lui Boureanu se concentrează mai mult pe educație și a adoptat un stil care îi dezvăluie adevărata vârstă. 

Ioana Boureanu obișnuia să fie un copil problematic pentru părinții ei, motiv pentru care tatăl său i-a dat o lecție dură în public. Acum, părinții ei pot sta liniștiți, pentru că Ioana pare că s-a maturizat, locuiește singură și este responsabilă. 

Ioana a dat bacalaureatul anul trecut și deși voia să urmeze o facultate în străinătate, planurile ei au fost dărâmate rapid. 

S-a reorientat și a optat pentru Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București. 

Fiica lui Cristian Boureanu s-a schimbat complet. Ioana este de nerecunoscut. S-a transformat din bombă sexy într-o tânără studioasăFiica lui Cristian Boureanu s-a schimbat complet. Ioana este de nerecunoscut. S-a transformat din bombă sexy într-o tânără studioasă

Cristian Boureanu este mândru de ea și o sprijină cu tot. Îi plătește chiria apartamentului în care locuiește, situat într-o zonă de lux a capitalei, i-a cumpărat o mașină și a renunțat să o controleze excesiv. Asta și pentru că Ioana i-a demonstrat că poate avea încredere în ea. 

Ioana Boureanu şi Cristian Boureanu au fost în urmă cu câţiva ani pe primele pagini ale ziarelor, atunci când între cei doi existau anumite neînţelegeri. Ioana voia să petreacă mai mult timp la mama ei, iar tatăl prefera să aibă mai mult control asupra ei.

Părinţii ei s-au despărţit în urmă cu mai mulţi ani, au luat-o pe drumuri separate, şi-au făcut alte relaţii. În prezent, Cristian Boureanu se iubeşte cu Laura Dincă.

Ioana e fiica lui Cristian Boureanu din prima sa căsnicie cu Irina, mariaj care s-a terminat în 2003, când tânăra era încă foarte mică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter