Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluire emoționantă la 20 de ani de la moartea tatălui ei: "El, în afară de meserie și de noi, nu avea nevoie de nimic altceva"

Publicat pe

Fiica lui Dem Rădulescu, Irina, a primit de la tatăl ei nu doar moștenirea genetică, ci și pe cea artistică, îmbrățișându-i profesia. La 20 de ani de la trecerea în neființă, actrița a rememorat cu emoție momente din viața lor împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiica lui Dem Rădulescu, actrița Irina Rădulescu, a rememorat recent, cu emoție, viața ei alături de cel care i-a insuflat dragostea pentru actorie, povestind ce a însemnat pentru ea să fie fiica unuia dintre cei mai mari actori ai României.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

Cel mai bun rol al lui Dem Rădulescu

Născută într-o familie de actori – Irina este fiica lui Dem Rădulescu și a actriței Adriana Șchiopu – Irina a urmat aceeași carieră, părinții săi fiind o adevărată inspirație pentru ea, dar a mărturisit că cel mai bun rol al părintelui ei a fost cel de tată.

'După ce tata n-a mai fost, asta a fost bucuria, de a-l redescoperi ca actor pentru că în primul rând el a fost tata. Și a fost cel mai bun rol al lui! Apoi l-am descoperit ca actor și a fost un mod de a crea o punte între mine și el, care nu mai era fizic. 

Nu e un moment trist, e un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care când aude de el se uită la mine ca la Sfintele moaște, deși eu n-am niciun merit, și este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui', a mărturisit fiica lui Dem Rădulescu la Antena3.

Citește și: Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani: „Merită pedeapsa cu moartea!”

Fiica lui Dem Rădulescu: „Un om extraordinar de sensibil”

Irina a mărturisit că tatăl ei, acasă, nu era „tata-instituția”, ci un părinte obișnuit, care, în copilărie îi desena fiicei sale hărți la geografie și a cărui bucurie erau soția și fiica lor, făcută la a doua tinerețe

'Tata era foarte bucuros cu noi, cu mine și cu mama. El în afară de meserie și de noi nu avea nevoie de nimic altceva. Se bucura cu noi. Era atât de fericit și de împlinit în momentele cu noi(…). Un om extraordinar de sensibil' , a spus fiica lui Dem Rădulescu pentru sursa citată.

Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluire emoționantă la 20 de ani de la moartea tatălui ei: "El, în afară de meserie și de noi, nu avea nevoie de nimic altceva"Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluire emoționantă la 20 de ani de la moartea tatălui ei: "El, în afară de meserie și de noi, nu avea nevoie de nimic altceva"

Nu a trăit în umbra părinților

Chiar dacă s-a născut în familia unor actori de calibru, Irina, care a urcat pe scena teatrului în 2008, dar și-a făcut debutul în lungmetraj abia anul acesta, cu filmul Urma, s-a bucurat de toată susținerea lor. Fiica lui Dem Rădulescu a mărturisit că nu a simțit niciodată presiune din cauză că a fost fiica unor actori celebri.

„Părinții mei au avut această calitate de a fi echilibrați. Adică de a găsi calea de mijloc. Mi-au oferit o educație multilaterală, astfel încât eu să mă duc către ceva mai serios… Nu că actoria nu e o meserie serioasă, e un fel de a zice. În momentul în care m-am decis să devin actriță am avut susținerea necesară. Cred că niciun părinte responsabil nu-i spune copilului: „Fă-te, mamă, actor' că mergi la sigur, dar dacă copilul simte o chemare, atunci trebuie să-l susții că, până la urmă, de aceea e copilul tău și de-aia ești părinte'.

Nu am simțit vreo presiune, dar a fost meritul alor mei pentru că, de mică, m-au tratat ca pe un individ liber, cu talentele lui, cu calitățile lui. Știam că intru într-o lume unde ei sunt cunoscuți și au avut interacțiuni puternice, dar am luat lucrurile ca atare. Nu am vrut să mă încarc cu lucruri inutile și să iau ca atare toate aspectele vieții', a declarat fiica lui Dem Rădulescu pentru Libertatea.

Foto: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter