Cum arată fiica lui Kate Moss, la 17 ani! Seamănă leit cu mama ei și a făcut furori într-o rochie transparentă

Publicat pe

Fiica lui Kate Moss îi calcă pe urme mamei sale nu doar în privința frumuseții, tânăra de doar 17 ani fiind deja un model apreciat. Recent, Lila Grace a îmbrăcat un outfit transparent care le-a amintit fanilor de mama ei în tinerețe…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Kate Moss, la fel ca mulți alți copii de staruri, ca avea o misiune grea… Și asta deoarece Kate Moss este un reper în istoria modei și unul dintre cele mai de succes manechine din toate timpurile. Lila Grace îi calcă însă pe urme. La 17 ani, adolescenta nu doar că a ajuns deja un model apreciat, dar e și copia fidelă a mamei sale.

Fiica lui Kate Moss promite să-și întreacă mama

După ce și-a ținut fiica departe de ochii presei ani de zile, în ultimul an Kate a început să iasă alături de Lila Grace la evenimente, iar tânăra a început deja să aibă campanii importante în calitate de model. La 17 ani, fata este copia fidelă a mamei sale, de la trăsături până la gesturi și obiceiuri.

Fiica lui Kate Moss este deja imaginea colecției Marc Jacobs Beauty și a apărut în prim-plan în reviste precum V sau Daze. De asemenea, pe când avea doar 13 ani a apărut pe coperta revistei Vogue Italia. Mama ei este extrem de mândră de ea, cu atât mai mult cu cât Lila, până acum, a dat dovadă de multă seriozitate, preocupându-se în special de învățătură și de carieră.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Cum arată fiica lui Kate Moss, la 17 ani! Seamănă leit cu mama ei și a făcut furori într-o rochie transparentăCum arată fiica lui Kate Moss, la 17 ani! Seamănă leit cu mama ei și a făcut furori într-o rochie transparentă

Așa mamă, așa fiică

Recent, cele două, mamă și fiică, au participat împreună la o petrecere și de îndată ce și-au făcut apariția, au fost în centrul atenției. Lila chiar și-a eclipsat puțin celebra mamă, care, deși arată senzațional la 46 de ani, cu siguranță nu se poate lupta cu prospețimea și tinerețea fiicei sale…

Lila a purtat o rochie lungă, neagră și care nu lăsa prea mult loc imaginației, dat fiind că era extrem de transparentă. Mama ei, în schimb, a optat pentru un outfit contrastant cu cel al fiicei sale, de culoare albă, care a potențat efectul. chiar dacă ținuta lui Kate era mult mai „decentă”, fanii și-au amintit de faimosul look al vedetei de la Elite Model Agency Look of the Year din urmă cu 27 de ani, când nimic din trupul ei nu a rămas ascuns.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…”

Speră ca Lila să nu-i calce pe urme…

Singura temere a lui Kate Moss atunci când vine vorba despre fiica ei este ca adolescenta să nu-i calce pe urme și din alt punct de vedere, pentru că nu este un secret pentru nimeni că super modelul a avut o tinerețe extrem de agitată….

Kate este îngrozită ca nu cumva Lila să ajungă o petrecăreață fără leac, cum a fost ea. În fiecare zi îi repetă fetei cât de frumoasă ar fi fost viața ei la 20, la 30 de ani, dacă nu ar fi mers la atâtea petreceri și nu ar fi băut atât de mult. Nu pune presiune pe Lila să nu se apuce de droguri sau alcool, știe că poate obține efectul contrar dacă îi interzice, dar îi tot explică cât de nefericită devenise din cauza atâtor nopți pierdute și câți bani a pierdut”, a povestit o sursă din anturajul lui Kate Moss.

Lila Grace este rezultatul idilei dintre Kate Moss și jurnalistul Jefferson Hack, pe care manechinul l-a cunoscut când acesta a venit să-i ia un interviu. De altfel, Lili a apărut deja pe coperta revistei deținute de tatăl ei, Daze.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter