Fiica lui Michael Jackson, destin cutremurător! Paris a fost abuzată sexual de mai multe ori și a încercat să se sinucidă

Publicat pe

Paris, fiica lui Michael Jackson, este dovada vie, că nu este ușor să fii copil de megastar… Atât copilăria, cât și adolescența ei au fost umbrite de probleme și doar o minune a făcut ca tânăra să rămână în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 21 de ani, Paris Jackson a reușit în sfârșit să de ștampila de fiică a lui Michael Jackson, după ce și-a făcut debutul ca model (a defilat pentru Jean Paul Gaultier) și a început să activeze într-un band. Totuși, faptul că încă e în viață este un miracol, de vreme ce tânăra are la activ numeroase tentative de suicid. Totul s-a declanșat după moartea tatălui și după ce a fost abuzată sexual.

Citește și: Confesiunea unui agent MI5 aflat pe patul de moarte: „Am ucis-o pe Prințesa Diana pentru că știa secrete ale Familiei Regale”. De necrezut cine a ordonat crima!

Mi se părea că nu fac nimic cum trebuie

La scurt timp după moartea tatălui său, Paris a căzut în depresie și a devenit dependentă de droguri, iar în 2013, la doi ani de la dispariția lui Michael, pe când nu avea mai mult de 14 ani, a încercat să-și ia pentru prima oară viața.

Paris și-a tăiat venele și a luat 20 de pastile de Motrin, niște pastille de durere similare Nurofenului. ‘Mi se părea că nu fac nimic cum trebuie, că nu merit să fac umbră pământului‘, a dezvăluit pentru revista Rolling Stone fiica lui Michael Jackson. După această primă tentativă au urmat multe altele, ultimul zvon despre o tentativă de suicid datând din luna martie a anului trecut, când o ambulanță a ajuns de urgență la casa lui Paris. Fata a infirmat zvonurile, însă, numindu-i pe ziariști ‘mincinoși ordinari.’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

În umbra tatălui ei…

În ultimul episod al documentarului Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, fiica lui Michael Jackson a vorbit despre lupta sa cu acceptarea propriei imagini, dar și despre motivele care au determinat-o să-și facă rău singură.

„Am fost singura fiică într-o familie cu 4 băieți primii 10, 11 ani din viața mea. Pentru că eram singura fată, tata adora să ne probăm în diverse ținute. Arătam ca o păpușă de porțelan și uram asta”.

„Am încercat să-mi iau viața de multe ori”

Situația s-a agravat după moartea tatălui ei, când Paris s-a mutat la bunica ei, Katherine, și a început să ia în greutate.

„Devenisem dependentă de mâncare, iar un verișor îmi zisese că sunt grasă. Atunci mi-am zis că nu mai pot face asta. Așa am recurs la a-mi face rău', a spus Paris. „Mă tăiam și ardeam. Nu credeam că voi muri vreodată, fiindcă eu eram cea care controla lama și știam cât de adânc mă tăiam', și-a continuat Paris Jackson dezvăluirile.

„Sunt multe lucruri care duc la eliberarea de dopamine. Să-mi fac rău era unul pentru mine, să-mi fac tatuaje, la fel. Mă distrăgea de la durerea emoțională, transferând-o către fizic. Simțeam și nevoia să dețin controlul”, a mai spus Paris, recunoscând că a încercat să se sinucidă: „Da, am încercat să-mi iau viața de multe ori'.

Citește și: Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'

Fiica lui Michael Jackson, destin cutremurător! Paris a fost abuzată sexual de mai multe ori și a încercat să se sinucidăFiica lui Michael Jackson, destin cutremurător! Paris a fost abuzată sexual de mai multe ori și a încercat să se sinucidă

„A fost ceva foarte rău”

Și de parcă toate astea nu erau de ajuns, Paris a povestit și că a fost abuzată sexual de un străin, pe când avea doar 14 ani.
Nu vreau să intru în amănunte. Dar a fost ceva foarte rău, m-a marcat cumplit. Nu am spus nimănui ce am pățit, a declarat Paris Jackson pentru publicația Rolling Stone.

După o nouă încercare de suicid, în 2013, Paris a urmat cursurile unei școli terapeutice, iar la începutul anului trecut, a fost internată într-un centru pentru pacienți cu probleme psihice. Abia acum Paris pare să își fi găsit echilibrul, iar asta și datorită susținerii actualului ei iubit, Gabriel Glenn.

„Vreau să-i influențez pe cei care mă urmăresc să se accepte. Să aibă curaj, să fie confortabili în propria piele. Să fie mulțumiți de ceea ce au. Încă lucrez și eu la asta', a mărturisit Paris.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter