Fiica lui Sylvester Stallone – Apariţie glam, dar total neaşteptată la Veneţia

Publicat pe

O tânără delicată, îmbrăcată într-o rochie gri foarte glam a produs ieri senzaţie pe covorul roşu la Veneţia, la premiera lungmetrajului „Hacksaw Ridge', în regia lui Mel Gibson.

 

Fotografii s-au grăbit să o fotografieze pe cea care poza precum un model profesionist şi aveau să descopere că aceasta nu este nimeni alta decât fiica actorului Sylvester Stallone.

 

Sistine Rose Stallone are 18 ani, este fiica mai mică a actorului şi a lui Jennifer Flavin şi a venit la Veneţia în calitate de top model.

 

Dacă pănă de curând ea isi însoţea tatăl la diverse premiere, de data aceasta a fost pentru prima data când Sistine a fost singură pe covorul roşu. Şi s-a descurcat de minune în faţa sutelor de aparate de fotografiat care îi urmăreau fiecare mişcare.

 

Foto: Hepta

 

Fiica lui Sylvester Stallone – Apariţie glam, dar total neaşteptată la VeneţiaFiica lui Sylvester Stallone – Apariţie glam, dar total neaşteptată la Veneţia

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter