Imagini compromițătoare cu fiica Madonnei. Lourdes Leon a fost protagonista unei orgii, alături de alte 30 de femei!

Publicat pe

Lourdes Leon îi calcă pe urme mamei sale. Lipsită de inhibiții, fiica Madonnei a făcut senzație în mediul virtual, după ce a postat o imagine din timpul unei orgii.

Imagini compromițătoare cu fiica Madonnei. Lourdes Leon a fost protagonista unei orgii, alături de alte 30 de femei!Imagini compromițătoare cu fiica Madonnei. Lourdes Leon a fost protagonista unei orgii, alături de alte 30 de femei!

Lourdes, în vârstă de 23 de ani a apărut într-o imagine care a şocat privirile tuturor. În urma unui eveniment al unui cunoscut brand de peste Ocean, fiica Madonnei apare goală, alături de alte 30 de fete, mimând scene de sex în grup.

Înainte de eveniment, tânăra s-a sărutat cu o dansatoare, apoi alăturându-se grupului, pentru a simula orgia în faţa privitorilor. 

Madonna are 61 de ani și este foarte mâdră de fiica ei. „Lourdes este foarte talentată. Sunt verde de invidie pentru că e incredibilă în tot ceea ce face”, a declarat Madonna pentru presa internaţională, potrivit Spynews.

Madonna și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate

La 61 de ani, Madonna este celebră pentru rezistența ei. În cei aproape 40 de ani de carieră, extrem de rar a fost nevoită să-și anuleze vreun concert. Așadar, cu atât mai îngrijorătoare este decizia sa bruscă de a anula o serie de concerte, în luna noiembrie, din cauza unor „dureri insuportabile’, așa cum a precizat.

Madonna are 37 de ani de carieră și extrem de puține concerte anulate la activ. De asemenea, rezistența sa fizică la 61 de ani este una din trăsăturile reprezentative.

Așadar, decizia sa bruscă de a anula nu mai puțin de trei concerte din turneul ‘Madam X’ este cu atât mai îngrijorătoare. Mesajul postat de artistă perețelele de socializare este misterios și lasă de înteles că aceasta se confruntă cu grave probleme de sănătate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter