Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță: "Eu am învățat-o aceste trucuri"

Publicat pe

Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță. Majda a a devenit cunoscută odată cu rolul din telenovela „Inimă de țigan”, iar acum Jacqueline îi calcă pe urme. Fiica Majdei Aboulumosha este decisă să îi calce pe urme și pare că i-a moștenit talentul în actorie. La 16 ani de la momentul în care românii stăteau cu ochii lipiți de televizoare, savurând fiecare episod, serialul se difuzează și acum pe același post de televiziune. Cu această ocazie, Jacqueline și-a putut urmări mama la TV și și-a exprimat deja primele opinii în legătură cu proiectul care a consacrat-o pe Majda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță. După ce a avut ocazia să vadă cum a jucat mama ei în telenovele în trecut, Jacqueline a decis că își dorește și ea să devină actriță. Deși abia împlinește vârsta de 10 ani în luna aprilie, se folosește deja de trucurile Majdei ca să exerseze pentru viitoarea ei carieră artistică.

Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță: "Eu am învățat-o aceste trucuri"Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță: "Eu am învățat-o aceste trucuri"

Fiica Majdei Aboulumosha îi calcă pe urme mamei sale, în meseria de actriță

Majda a povestit că fetița ei a recunoscut-o în telenovela „Inimă de țigan”, în pofida kilogramelor în plus pe care le avea atunci. Jacqueline se folosește acum, în viața de zi cu zi, de trucurile pe care le folosea mama ei pe platourile de filmare.

„Mă urmărește de când este mică, dar într-adevăr acum pe Acasă TV se redifuzează „Inimă de țigan'. Este ciudat că în film aveam 19 ani, am 35 de ani acum, și mă gândeam că nu o să mă recunoască, mai ales că aveam și cu 30 de kilograme în plus. Dar m-a recunoscut.

Citește și: Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl la 26 de ani, după ce l-a căutat o viață: „Mi s-a spus că a murit, dar…”. Cum s-a petrecut totul

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Citește și: Ce dietă ține Majda Aboulumosha și cum a slăbit 30 de kilograme: „Nu consum deloc…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Este foarte mândră de mine și mereu îmi spune că o să se facă actriță. Eu sunt lângă ea și o să o susțin, indiferent de ce drum vrea să aleagă, dacă va vrea să se facă cântăreață sau bucătar chef, sunt în spatele ei Își caută lacrimile, se uită un pic în soare și stă nemișcată ca să-i vină lacrimile. Culmea este că tot eu am învățat-o aceste trucuri.

Ce crezi? Eu, când eram mai mică, am făcut statui vivante în Herăstrău, la Teatru Masca și i-am povestit și asta. A vrut și ea să experimenteze, deși i-am explicat că este foarte greu, că poate să vină o musculiță să se așeze pe ea și nu trebuie să schițeze niciun gest. I-a ieșit și asta. Stă prin casă nemișcată. E drăguț așa când vezi că practic ești o influență așa asupra copilului tău. Sper din suflet să fiu o influență bună', a declarat actrița despre fiica Majdei Aboulumosha, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce spune Majda Aboulumosha despre revenirea în seriale

În ultimii ani, au reînceput să apară producții de succes în televiziune, dar Majda nu a apărut în vreun serial. Cu toate acestea, nu închide complet portița către actorie.

„De mică am fost pe rolul meu și atât. Pe pătrățica mea. Știam scenariul foarte bine, ce se întâmplă cu toată piesa. Îmi aduc aminte că în grădiniță am jucat vulpea, dar nu am înțeles niciodată de ce sunt eu vulpea, dar a fost un rol provocator. În general mi-am văzut de pătrățica mea și este bine în actorie să știi ce ai tu de făcut și în același timp să fii foarte atent și cu partenerul ca să îl ajuți, să-i dai din stare sau să preiei.

Mă bate gândul, adică nu aș spune NU, doar că întotdeauna am considerat că este un pic mai greu pe tipologia mea să se găsească un anumit rol, dar nu este imposibil. Dacă vreodată este ceva ce mi se potrivește, nu aș spune nu', a mai dezvăluit Majda, tot pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter