Filmările secrete din seara incendiului de la Colectiv, nemaivăzute până acum. Cum au fost tratate victimele

Publicat pe

Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, și ascunse de superiorii lui. Astăzi Libertatea restituie adevărul intervenției de la Colectiv celor care sunt adevărații proprietari ai filmărilor: victimele, familiile și cetățenii.

Filmările sunt difuzate integral la Adriana Nedelea LA FIX pe libertatea.ro.

Din respect pentru victime redacția Libertatea a decis să blureze fețele celor aflați în agonie și ale morților. Publicația a considerat că interesul public ca oamenii să știe adevărul nu va fi afectat, în condițiile în care relevant este felul în care au acționat salvatorii în primele zeci de minute, intervenție care, până astăzi, a fost ascunsă de către ISU și IGSU, două structuri ale Ministerului de Interne.

În rest, filmul este prezentat integral, așa cum a fost realizat el chiar de către salvatori.

Foto: Hepta, Libertatea

Filmările secrete din seara incendiului de la Colectiv, nemaivăzute până acum. Cum au fost tratate victimeleFilmările secrete din seara incendiului de la Colectiv, nemaivăzute până acum. Cum au fost tratate victimele
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter