Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale: „S-a dus la...”

Publicat pe

Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale. Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta nu doar că are o carieră uimitoare, ci și un fiu absolut încântător. David, băiatul acesteia, a luat într-o zi toți banii pe care i-a găsit în casă, fără știrea mamei sale. Iată ce a făcut cu cei 3.000 de lei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale. Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Bruneta a reușit să construiască o carieră impresionantă, însă nu aceasta este marea sa realizare. Fiul ei, David, este cel care îi oferă zilnic motive să zâmbească. Recent, ea a povestit că băiatul său a luat toți banii pe care i-a găsit în casă, fără ca prezentatoarea TV să știe.

Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale: „S-a dus la...'Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale: „S-a dus la...'

Aceasta a povestit că gestul făcut de David a fost unul care a impresionat-o profund. Iată ce a făcut micuțul cu cei 3.000 de lei!

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit:’Am intrat în blugi mărimea S’

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Citește și: Andra Gogan, omagiu sfâșietor pentru Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni:„Auzi îngerii cum cântă

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu/ EXCLUSIV

Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale

David, fiul Andreei Mantea, i-a făcut o surpriză unei vânzătoare. Acesta a luat toți banii găsiți în casă, și anume, 3.000 de lei și s-a dus cu ei la magazin. Acolo, el i-a oferit femeii care vindea, deoarece a văzut-o îmbrăcată sărăcăcios. Deoarece aceasta îl cunoștea atât pe el, cât și pe frumoasa brunetă, i-a înapoiat banii.

A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașina cu mămica și o fetiță. Totul face din generozitate', a povestit ea pentru Kanal D.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă

Andreea Mantea a vorbit despre problemele sale de sănătate. Se pare că aceasta suferă de o afecțiune care nu îi permite să mănânce orice își dorește. În plus, pentru a ține-o sub control este nevoită să ia câte 9 pastile pe zi.

„Da, atât sunt de pofticioasă. Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. Chiar stăteam cuminte. E o listă de alimente care îmi sunt interzise total‘, a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter