Fiul Annei Lesko are probleme de sănătate: „Am fost la doctor și nu este bine”. Vedeta a luat măsuri drastice

Publicat pe

Fiul Annei Lesko nu este cu nimic diferit de oricare alt puști de vârsta lui. Adam iubește jocurile computer, telefon sau tabletă, așa că petrece ore întregi în fața ecranelor. Pentru că are doar 6 ani, acest lucru l-a afectat destul de tare, iar odată cu pandemia, device-urile au fost singurele care l-au putut distra pe Adam. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Invitată la ProTv, Anna Lesko a vorbit despre problemele pe care le-a descoperit la fiul ei, odată cu un control de rutină. 

„Adam este foarte bine. Îl car peste tot. La clipuri, emisiuni. E cu mine. E foarte bine. Dar i-am redus tableta.

Nu mai are voie. Am fost la doctor și nu este bine. În această perioadă cu pandemia prin care încă trecem, nu că n-ar fi văzut Adam bine, dar a fost un control de rutină.

De altfel foarte important [controlul]. Și, când s-a uitat în mușchiul ochiului, a văzut că mușchiul respectiv este cam obosit.

Mi-a spus clar. Nu telefon, nu tabletă. Să nu fie ca un fel de pedeapsă, evident, pentru copil. Să aibă o altă preocupare. El are curte. Are unde, dar s-a plictisit până și de asta.

A reacționat bine la interdicție. Cu Adam merge foarte bine cu dialog. Doamna doctor i-a explicat, eu i-am explicat, și, știi că dacă le explici copiilor și insiști un pic pe o chestie, chiar încep să înțeleagă.

Normal că vrea să mă păcălească în fiecare zi. Le are cu astea. Îmi spune ce bine arăt, cu bluza, cu astea, și după aceea: «Pot să stau un pic? Promit că doar 10 minute». Noțiunea timpului la el e de o oră, trei.'

Pentru a nu îi interzice micile distracții, Anna Lesko a descoperit că poate să îl lase să se joace jocuri pe consolă, în timp ce stă la o distanță mare de ecran, pentru a nu îi afecta ochii. 

În primăvara anului trecut, Anna Lesko divorța de tatăl copilului ei, Adrian Neniță, cunoscut drept DJ Vinnie, după o relație de opt ani. 

Fiul Annei Lesko are probleme de sănătate: „Am fost la doctor și nu este bine'. Vedeta a luat măsuri drasticeFiul Annei Lesko are probleme de sănătate: „Am fost la doctor și nu este bine'. Vedeta a luat măsuri drastice

După divorț, cei doi au convenit ca Adam va petrece în fiecare lună câte două weekenduri cu tatăl său. Fostul soț al Annei trebuie să plătească și o pensie alimentară de 200 de euro pe lună, dar și să se implice financiar în alte activități extrașcolare ale fiului său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter