Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Cum se descurcă actrița ca mamă: „Dormim noaptea de câteva luni, după 5 ani de nesomn. Ies la o discotecă sau cafea cu fetele” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Marți, 03 octombrie 2023, 17:13

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Andreea Ibacka are o căsnicie minunată, de 12 ani, cu vedeta postului PRO TV, Cabral. Au împreună doi copii superbi, Namiko și Tiago, de care se ocupă amândoi. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița ne-a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă cu doi copii mici, acum de când aceștia merg la grădiniță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Andreea Ibacka și-a reluat activitatea după o vacanță cu familia, iar acum e fericită că ambii copii sunt la grădiniță, loc în care se simt perfect. Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, actrița vorbește despre familie și copii, dar și despre modul în care și-a schimbat prioritățile de când a devenit mamă.

120869282_195193295303217_8429846713246773862_n120869282_195193295303217_8429846713246773862_n

Citește și: De ce și-au înscris Andreea Ibacka și Cabral fiica la o grădiniță de stat: „Nu credem că face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic'. Cine îi ajută la creșterea copiilor / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi la plecarea fiicei sale în tabără: „Am plâns puțin, întâi pe furiș, apoi la vedere…”

Citește și: „Este o luptă grea și costisitoare. Încercăm toate terapiile din lumea asta'. Christian Sabbagh și-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai prezentatorului / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată”/ EXCLUSIV

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani

Andreea Ibacka și-a revăzut prietenele la ziua de naștere a lui Ensar de la restaurantul ce îi poartă numele, Duman din Herăstrău. Frumoasa actriță iese rar la evenimente din casă, dar acum este un pic mai liberă, întrucât ambii copii ai ei și ai lui Cabral sunt la grădiniță.

Ce mai faci? Mă bucur să te revăd.

De câți ani ne tot întâlnim pe la evenimente.

Dar tu vii rar la evenimente. De ce?

Copiii te pun să alegi alte priorități, dar mă bucur din când în când și de viața mea de adult. Dar în seara aceasta am ieșit cu fetele și avem o cină senzațională, pentru că la Duman de fiecare dată se mănâncă groza. Și muzica este bună, dar și atmosfera de aici. Dar, în general, petrec după muncă, cum ar fi după-amiezele cu copiii la locurile de joacă, în parc, la fel de fel de muzee, la cinema la Desene animate, lucruri de mămici și copii.

Andreea Ibacka: „Sunt foarte mulțumită de grădinița aleasă'

A început și școala acum. Și grădinița…

Chiar este și primul an pentru Tiago, care împlinește doi ani și merge deja la grupa 'baby' de câteva zile. Acum are temperatură și e acasă. Cam așa e în primul an de colectivitate. Trebuie să se imunizeze. O parte din belele le-am mai pățit cu sora lui. Dar trebuie să le ia și singur în piept acum. Dar îi place foarte mult și asta mă bucură, că merge cu mare veselie. Dimineața recunoaște locul și când suntem pe alee o rupe la fugă să ajungă mai repede la grupa lui. E adevărat că se și distrează foarte mult acum că e încă vreme bună și stau în curte la soare. Mai desenează pe asfalt, se dau pe tobogane…

Sunt foarte mulțumită de grădinița aleasă. Acolo merge și Namiko și e un avantaj sigur, că îi duc pe amândoi în același loc și că el se poate baza pe sora mai mare. Și din a doua zi a și dormit la grădiniță. Așa mare încredere a prins în doamna Adina, încât a adormit la ea în brațe, și după vreo câteva minute îmi dădea mesaje: 'cum fac acum să îl pun în pat, că simte?!'. I-am spus: 'Cam 5-10 minute trebuie să așteptați'. După aceea l-a pus în pat și a dormit două ore. Deci, copilul e foarte relaxat în mediul de acolo.

Cum se descurcă actrița ca mamă

Deci te-ai mai eliberat și tu, de când e la grădiniță și cel mic…

Da. Nu știu ce o să fac cu atâta timp. (râde)

Și chiar voiam să te întreb dacă mai ai timp și pentru tine?

De obicei, le fac pe toate pe grabă, pentru mine. Dar uite că trecem într-o altă etapă și sunt și alte provocări, dar, cât de cât, îți recâștigi independența. Dormim noaptea de câteva luni, după vreo 5 ani de nesomn, dar sigur că merită toate sacrificiile. Până la urmă, am știut în ce mă bag. A făcut doi copii pe care mi i-am dorit, care sunt sănătoși, sunt superbi și nu am de ce să mă plâng. Alții au greutăți, la noi e doar normal. Normalitatea cu copii mici.

Într-o vacanță ați apucat să mergeți?

Am fost, dar a fost altfel decât planificasem inițial. Am fost vreo 10 zile în Amsterdam, la sora lui mai mare în vizită. Și acolo, la fel, am făcut o grămadă de activități pentru copii. Și, deși nu sună a destinație pentru copii, dar dacă verifici găsești foarte multe parcuri de distracții, locuri de joacă, muzee altfel, care le-au făcut mare plăcere copiilor, dar și nouă.

La mare ați ajuns?

Am fost la noi la mare la Năvodari, acolo unde merg familiile cu copii mici, mai nou. Nu am plecat mai mult cu rulota, dar poate că recuperăm. Avem ceva planuri pentru iarnă, chiar dacă logistic o să fie un pic mai complicat… Avem o destinație de iarnă la Moș Crăciun, pe care nu o putem bifa decât în sezonul lui Moș Crăciun. Și așa că asta cred că aceasta va fi vacanța pe care o vom planifica înainte.

Din vacanță ce ți-au cumpărat? Uite, Majda își cumpără cercei…

A fost ziua mea de curând… Și eu am un dulap plin de accesorii, pe care nu mi le pun niciodată, după cum vezi. Nu prea port bijuterii, nu știu de ce. O să lucrez la treaba asta.

Cred că ești în faza aceea în care nu porți, dar trece…

Da. Cred că e o fază. În general, cumpăr foarte multe lucruri pentru copii. E adevărat că și ei cresc cu viteză. După o lună de vacanță de la grădiniță, lui Namiko i-a rămas mică uniforma, cum ar fi, de grădiniță, teneșii de grădiniță… Trebuie tot timpul să le reîmprospătez garderoba. Ai senzația cu copiii mici că tu consumi puțin, dar ei 'mănâncă ca termitele' (râde) și cresc, în același ritm.

Deci tot timpul cumpăr pentru ei. Și acum este fenomenul acesta, Barbie. Și aproape toate ținutele pe care i le iau lui Namiko sunt roz, cu Barbie, oricum. Trendul acesta este. Și mămica, ca să se asorteze, își ia și ea set. Am zis că nu o să fac treaba asta, dar nu mă pot abține. E foarte drăguț când ai o fetiță să ai și costumație la fel. Și îmi găsesc cu ușurință de la 13-14 ani, așa că pot să mă îmbrac tot de la copii. Pentru mine mai rar fac cumpărături.

Andreea Ibacka donează multe dintre hainele copiilor săi

Și prețurile sunt pe măsură…

Și la copii, după cum spuneam, hainele nici nu au durată de viață lungă. Noroc că mai avem prieteni cu copii și tot timpul, la două-trei luni, sortez hainele să mai dau din ele.

Credeam că mai păstrezi din ele. Nu faci asta?

Păstrez câteva articole de suflet, de care mă leagă amintiri frumoase sau care au o semnificație anume, le-a primit cu vreo ocazie anume sau de la cineva anume. Dar foarte puține din fiecare etapă, pentru că nu cred că este bine să îți blochezi cumva șifonierul în așteptarea a ce? Că pentru nepoți e prea devreme să pun la păstrat. Și e și păcat de ele, pentru că sunt lucruri bune, unele dintre ele purtate puțin, neuzate. Și mă bucur că se mai folosește cineva de ele. Și îmi trimit de obicei prietenii poze și mă bucur foarte tare.

Deci tot dai din ele?

Și am dat, recent, și pătuț și foarte multe accesorii de bebe, pentru că terminăm așa o etapă, cea de bebe. Tiago împlinește doi ani și terminăm cu bebelușenia. E și el bărbățel. Îmi face așa plăcere să îl îmbrac. Are tot felul de veste, cămușuțe… Și, dacă îți vine să crezi, și el deja are proferințe vestimentare și îmi alege el tricourile. Vreau să îi dau un anumit tricou, iar el refuză și alege altceva. Am ajuns acolo.

Cu fata eram demult la faza aceasta. Nu te aștepți la doi și la cinci ani la asta. Uite că prina sta trec eu în fiecare dimineață. Trebuie să aprob ținutele cu ei. Și de cele mai multe ori îi aranjez pe ei și în dichisesc… iar eu.. Chiar am postat pe Insta o poză cum ies copiii 'țiplă' din casă, iar tu, ca mămică ciufulită, jumătate în pijama, jumătate îmbrăcată. Dar ei sunt centrul universului nostru, ca în toate familiile.

Machiajul cine ți l-a făcut?

M-a machiat Irina Antoni, prietena mea. Am avut o filmare înainte de acest eveniment, iar în timpul liber mă fardez foarte puțin. Am ajuns la înțelepciunea aceea, o dată cu vârsta ajungi la vorbele mamei, să-mi menajez tenul, să îl las să respire, să nu mă mai acopăr și transform cu fiecare ocazie…

Sunt împăcată cu mine și cu vârsta pe care o am și cu felul în care arăt. Și mă machiez doar la filmări sau la evenimente. Și atunci se ocupă 'Zâna cea bună', Irina. Sigur că mă pricep și ei să mă fardez, dar nu în stilul acesta. Nici nu am foarte multe farduri, dacă îți vine să crezi, articole personale.

Andreea Ibacka face parte din noul sezon „Happy Cafe': „Mi-am găsit adevărata menire'

Toamna aceasta cu ce surprize vine pentru tine?

Toamna aceasta ne vedem pe rețelele sociale peste tot, adică mai nou și pe TikTok. Și, de asemenea, și cu un sezon nou la Happy, la emisiune, la 'Happy cafe'. În rest, sunt cu copiii pe la locurile de joacă… și din când în când îmi fac de cap. Ies la o discotecă sau la o cafea cu fetele. Că au mai crescut copiii un pic și au început grădinițele.

Dacă ar fi să o iei de la început, ai face tot chestia asta, ai activa tot în acest domeniu?

La mine nici măcar nu a început așa. La mine a fost invers, o răsturnare de situație de 180 de grade. Eu am făcut o facultate de finanțe bănci și am lucrat în domeniu o perioadă de doi ani și jumătate. Dar știi cum e destinul… Până la urmă, te lovește și te nimerește. Și sigur că acum mi-am găsit adevărata menire și mă bucur că s-a întâmplat așa. Dar nu e ceea ce am ales eu, m-a ales profesia pe mine.

Foto: Facebook, Duman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton