Fiul lui Lucian Mândruță, suspect de COVID-19: ”Dureri de cap. Grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de coronavirus”

Publicat pe

Lucian Mândruță și familia lui au trecut prin momente de groază, după ce fiul său a prezentat simptome specific coronavirus. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Omul de televiziune a povestit pe pagina lui tot ce s-a întâmplat și a ținut să le mulțumească medicilor de pe ambulanță. 

„Ultimele 24 de ore de rollercoaster s-au terminat cu poza asta.

A inceput ieri. Matei, baiatul cel mic a facut febra. Mare. Dureri de cap. Greturi, tot tacamul. Si cam jumatate din simptomele de Covid.

E vara, normal ca ne-am speriat. Cine face gripa vara? Hai la Matei Bals! Ne-am pus masti, ne-am asezat la triaj, am ajuns pana la intrare, el foarte slabit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie. Si i-au luat testul.

Am plecat aseara tarziu spre casa, caci n-aveam oricum unde sa mergem: daca intram, intram peste pacientii cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri ca n-are!', a povestit Mândruță. 

Totuși, Matei avea simptome din ce în ce mai clare, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță. Medicii au venit pregătiți, echipați cu combinezoane și măști de protecție. 

Fiul lui Lucian Mândruță, suspect de COVID-19: 'Dureri de cap. Grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de coronavirus'Fiul lui Lucian Mândruță, suspect de COVID-19: 'Dureri de cap. Grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de coronavirus'

„Asa ca am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gatul din ce in ce mai umflat, noi cu inima tot mai mica: daca are Covid?

Azi la pranz am fost nevoiti sa chemam Salvarea, caci nu mai putea inghiti nimic si se deshidrata. Au venit oamenii, cum se vine la suspecti de Covid: cu tot tacamul.

Si ni l-au mai pus pe picioare. Ne-am despartit cu multa recunostinta cu ei, desi nu stim exact de cine….) Nici macar o cafea n-am putut sa le dam. Asa ca las poza asta aici, sa stie cat de mult au contat pentru noi.

La o ora dupa, a venit si raspunsul de la Matei Bals: e negativ.

Acu trebuie sa-l facem bine de amigdalita. Tineti-ne pumnii…

(P.S. Sunt cu casca de ciclist pentru ca m-am dus dupa ei cu bicicleta, sa nu se rataceasca in cartier!)', a povestit Mândruță, alături de o fotografie făcută cu medicii. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter