Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu: "La mulți ani, băiatul meu cu destin special"

Publicat pe

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Filip și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 decembrie, iar tatăl său i-a pregătit o zi specială. Prezentatorul Tv a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu această ocazie. Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, îl crește pe Filip de la 6 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Weekend-ul trecut a fost mare petrecere în familia lui Mădălin Ionescu. Fiul său, Filip, a împlinit 19 ani,iar întreaga familie l-a sărbătorit. Adolescentul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar tatăl său i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu: "La mulți ani, băiatul meu cu destin special"Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu: "La mulți ani, băiatul meu cu destin special"

Prezentatorul Tv a împărtășit cu fanii din mediul online momentele frumoase petrecute de ziua fiului său. Filip a avut parte de o aniversare minunată, iar alături de el au fost cele mai dragi persoane. Mesajul lui Mădălin Ionescu i-a emoționat pe internauți.

Citește și:Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Nu, deloc”

Citește și:Drama prin care trece fiul lui Mădălin Ionescu.Lui Filip i-ar plăcea să prezinte meteo

Citește și:Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită.Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Citește și:Alexandra Zmărăndescu, adevărul despre ruptura dintre ea și tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu:„L-am iubit extrem de mult. Lipsa lui m-a făcut…'

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani

Mădălin Ionescu se poate declara un bărbat împlinit. Prezentatorul TV are o familie minunată și este tatăl a trei copii. Ștefania, 25 de ani și Filip, 19 ani, sunt copiii acestuia din prima căsătorie, iar Petra este fiica sa din căsnicia cu Cristina Șișcanu. Weekend-ul trecut, Mădălin Ionescu și-a sărbătorit fiul. Filip a împlinit 19 ani, iar cu această ocazie, familia sa i-a organizat o petrecere specială. Mădălin Ionescu a postat pe Instagram o imagine cu fiul său, dar și un mesaj emoționant.

Te iubesc, Filip! La mulți ani, băiatul meu cu destin special! Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea! Sunt si voi fi alături de tine pentru totdeauna! #filipionescu', a scrid Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu îl crește pe Filip de la 6 ani

Ștefania și Filip au rămas în grija lui Mădălin Ionescu, după divorțul de prima soție. Ulterior a cunoscut-o pe Cristina Șișcanu, care i-a devenit soție. Aceasta i-a crescut ca și cum ar fi copiii ei, iar pe Filip îl crește de la vârsta de 6 ani. Mai mult, fosta prezentatoare tv a dezvăluit că Filip a fost cel care i-a spus pentru prima oară „mamă.” Vedeta a adus-o pe lume pe Petra, iar acum se consideră mama a trei copii.

Filip are probleme neurologice încă de mic, din cauza varicelei, fiind dependent de atenția celor din jur. Anul trecut, Cristina i-a făcut o urare specială lui Filip.  La mulţi ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde şi altul îmi plânge…Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc şi ne-ai pus, pe mine şi pe tatăl tău, să ne ţinem de mână… şi de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…Lacrimile îmi curg şiroaie când scriu aceste rânduri… Şi astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm şi ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu faţa ta solară şi cu zâmbetul larg. Îți doresc tot binele din lume şi voi fi mereu alături de tine! Eşti un copil special, am crescut alături de tine şi am învăţat lecţia răbdării şi a iubirii necondiţionate', spunea Cristina.

Mădălin Ionescu: „Filip a avut o neșansă, a fost un caz special”

Mădălin Ionescu a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Filip. Acesta a dezvăluit că fiul său s-a născut sănătos, dar a luat virusul varicelei la două luni, iar la acea vreme nu exista vaccin.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! ', a declarat Mădălin Ionescu în urmă cu ceva timp, conform libertateapentrufemei.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter