Fiul lui Ștefan Bănică și-a prezentat iubita. Cum a reacționat Andreea Marin când a văzut-o

Publicat pe

Fiul lui Ștefan Bănică se pare că are iubită și a decis acum să o prezinte tuturor prietenilor virtuali. Are o relație apropiată cu tânăra. Andreea Marin imediat a reacționat când a văzut. 

Radu Ștefan Bănică este primul copil al celebrului artist Ștefan Bănică. Cântărețul este mândru de băiatul lui, mai ales că are înclinații artistice, semn că îl moștenește. Tânărul ba chiar l-a insoțit la concerte pe tatăl lui, dar în prezent se concentrează pe viitoarea lui carieră.

Acum, în vacanță Radu are timp și pentru viața personală. Tânărul a postat pe Instagram o poză cu, probabil, iubita lui. Amândoi sunt foarte apropiați, tandri. În descrierea imaginii, el a pus o inimioara semn că îi leagă o poveste de iubire.

Cristina are o cariera de model, ea pozând deja pe catalogul unui cunoscuut designer vestimentar.

Cea care a reacționat imediat când a văzut imaginea cu tinerii îndrăgostiți a fost Andreea Marin. I-a dat like lui Radu la postare semn că apreciază felul în care s-au expus, dar îi și îndrăgește pe amândoi.

Fiul lui Ștefan Bănică și-a prezentat iubita. Cum a reacționat Andreea Marin când a văzut-oFiul lui Ștefan Bănică și-a prezentat iubita. Cum a reacționat Andreea Marin când a văzut-o

Lavinia Pârva, în rochie mini la trei luni după ce a născut. Așa a ieșit soția lui Ștefan Bănică din casă

La un moment dat, Lavinia Pârva pierduse lupta cu kilogramele, ceea ce era destul de normal, având în vedere că era însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică a slăbit foarte mult după ce a născut, iar acum, la trei luni după ce l-a adus pe lume pe Alexandru, bruneta a început să poarte rochii mini, din nou.

Proaspăta mămică a ieșit în parc cu micuțul Alexandru, iar aceasta atras toate privirile celor din jur cu ținuta ei. În timpul sarcinii, Lavinia Pârva s-a îngrășat 20 de kilograme și acum speră să reușească să le dea jos pe toate.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter