Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică la vârsta de doar 16 ani: "Sunt foarte mândră de tine!"

Publicat pe

Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk. La doar 16 ani, Albert a reușit să creeze o mașină electrică. Romanița este extrem de mândră de fiul ei, care a primit și un premiu pentru acest lucru. Creatoarea de modă s-a lăudat cu reușita băiatului ei pe rețelele de socializare, unde a postat o imagine alături de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan este mândră de fiul ei și are toate motivele. Albert este pasionat de automobilism, iar talentul său a ajuns la un alt nivel datorită priceperii sale. Fiul Romaniței și a lui Adrian Iovan a construit o mașină electrică la doar 16 ani.

Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică la vârsta de doar 16 ani: "Sunt foarte mândră de tine!"Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică la vârsta de doar 16 ani: "Sunt foarte mândră de tine!"

Romanița Iovan este cu adevărat o femeie împlinită care are cu ce să se mândrească, mai ales atunci când se uită la fiul ei. Creatoarea de modă a fost căsătorită cu Adrian Iovan, iar împreună au avut un fiu, pe Albert. Pilotul s-a stins din viață în urma tragediei din Apuseni, alături de rezidenta la medicină Aura Ion.

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație:De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Romanița Iovan la 57 de ani:„E simplu teoretic, mai greu cu practica'

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…'

Citește și: Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni:„Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…'

Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică la vârsta de 16 ani

Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică al vârsta de 16 ani. La ceremonia de premiere de la final de an, Albert a primit premiul pentru inovație, deoarece a reușit să creeze o mașină electrică, alături de o echipă. Fiul creatoarei de modă studiază la Școala Britanică din București, iar tânărul este pasionat automobilism. Romanița s-a lăudat cu reușita fiului ei pe rețelelel de socializare, acolo unde a postat o imagine alături de el, cu trofeul primit.

„Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București. Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine', a scris Romanița Iovan pe contul său de Instagram.

Albert Iovan este pasionat de mașini

Albert Iovan, fiul Romaniției și a lui Adrian Iovan îi calcă pe urme regretatului pilot. Fiul celor doi este pasionat d emașini și participă la raliuri de mai bine de doi ani. În urmă cu ceva timp, chiar el mărturisea că, cel ami probabil, această pasiune a moștenit-o de la tatăl lui.

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial.Cred că am moștenit de la tata partea asta,  să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând', a declarat Albert Iovan la Antena Stars.

Fiul lui Adrian și al Romaniței Iovan seamănă leit cu tatăl său

Albert s-a transformat într-un adolescent în toată regula, care seamănă tot mai mult cu tatăl său. Deși era doar un copil atunci când Adrian Iovan și-a pierdut viața în urma accidentului din Munții Apuseni, astăzi tânărul se concentrează pe studiu și pe pasiunile sale. La 16 ani, Albert are deja licență de pilot de raliu și se pregătește pentru o carieră de campion la cursele de mașini. Cu foarte multă mândrie, Romanița Iovan își incurajează fiul să își urmeze visul.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter