Fiul știristei Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fostul ministru al Sănătății. Ce pensie alimentară va primi

Publicat pe

Fiul știristei Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brînzan. Băiatul și-a chemat tatăl în instanță, nemulțumit de suma pe care i-o dădea lunar, ca pensie alimentară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

El a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București ce are ca obiect majorarea pensiei de întreținere. Fiul Danei Războiu și-a dorit mai mulți bani de la tatăl lui.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesul în care a fost implicat fostul ministru al Sănătății.

Din câte se pare, judecătorii au admis, în parte, cererea depusă de fiul fostei prezentatoare TV și al ex-politicianului și au decis majorarea pensiei alimentare.

Fiul știristei Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fostul ministru al Sănătății. Ce pensie alimentară va primiFiul știristei Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fostul ministru al Sănătății. Ce pensie alimentară va primi

Conform deciziei judecătorilor, până acum, Ovidiu Brînzan îi achita fiului său o pensie alimentară de aproximativ 120 de euro, mai exact 600 de lei. Acum, în urma deciziei instanței, fostul ministru al Sănătății este obligat să plătească o pensie de întreținere în cuantum de un sfert din veniturile sale nete cumulate. Pe lângă majorarea considerabilă, judecătorii l-au obligat pe fostul ministru la plata către reclamant a sumei de 4.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia instanței de la Judecătoria Sectorului 1 poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile, scrie Cancan.ro.

Fiul Danei Războiu a obținut o pensie alimentară mai mare

Potrivit deciziei instanței, pensia alimentară a fost majorată. În plus, Ovidiu Brînzan este nevoit să achite și cheltuielile de judecată, în valoare de 4.000 de lei.

„Admite, în parte, cererea. Majorează pensia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului prin Sentinţa civilă nr. 10165/2005, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul nr. 19057/2005, de la suma de 600 lei la un cuantum lunar de 1/4 din veniturile nete cumulate încasate lunar. Obligă pârâtul la plata către reclamant a pensiei de întreţinere în cuantum de 1/4 din veniturile nete cumulate încasate lunar, începând cu data introducerii acţiunii, 18.08.2020, şi până la majoratul minorului, precum şi în continuare, pe toată durata studiilor, dacă acesta va continua studiile după împlinirea vârstei de 18 ani, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei 4.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată efectuate în prezenta cauză. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la data prezentei hotărâri, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei', se arată în decizia judecătorilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter