Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu, pe TikTok: "Ești un pitic pe lângă Elon Musk"

Publicat pe

Florin Călinescu l-a pus la punct, pe TikTok, pe Dani Mocanu, după ce manelistul s-a pozat cu teancuri de bani pentru a-și impresiona fanii. A urmat un dialog neașteptat între cei doi, spre amuzamentul fanilor, iar în cele din urmă, Florin Călinescu l-a contrazis pe Dani Mocanu, în încercarea sa de a părea „Titi Durul”, susținând că este, de fapt, un bărbat sensibil, care plânge când vede o panseluță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Mocanu are un cazier impresionant! Momentan se află în arest la domiciliu în luna august, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august.

Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu, pe TikTok: "Ești un pitic pe lângă Elon Musk"Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu, pe TikTok: "Ești un pitic pe lângă Elon Musk"

De ce l-a deranjat pe Florin Călinescu poza lui Dani Mocanu cu brațul plin de bani

Dani Mocanu s-a afișat cu mai multe pachete de bani, iar Florin Călinescu i-a spus că nu se poate compara vreodată cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2.

Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates.

Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?', a spus Florin Călinescu pe TikTok.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a doua oară

Citește și: Larisa Udilă a fost înșelată de soțul ei. Cum a descoperit infidelitatea:’L-am prins. Ce era acolo…’

Ce i-a răspuns Dani Mocanu lui Florin Călinescu

„Bine, vreau să vă răspund!', i-a spus Dani Mocanu pe un ton calm.

„Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u', a continuat Florin Călinescu.

„Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?', a răspuns cântărețul.

„Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi', i-a spus prezentatorul TV.

În replică, manelistul a recunoscut că uneori plânge la filme de dragoste sau la cele cu animale.

Dani Mocanu are un cazier impresionant

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu în luna august, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august.

De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor, potrivit romaniatv.net.

La sfârşitul anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit, alegândz-se cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

Dani Mocanu mai are un dosar de trafic de persoane, însă este foarte aproape să i se prescrie faptele. De asemenea, a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. În plus, a fost prins la volan fără permis în nenumărate rânduri!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter