Florin Călinescu, ironii la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent. Andi Moisescu: „O verific...”

Publicat pe

Florin Călinescu lovește din nou, la Românii au talent. De data aceasta, „victimă' i-a căzut Andi Moisescu, iar subiectul de discuție a fost chiar soția lui, Olivia Steer. În timpul unei pauze între reprezentațiile concurenților, actorul a avut o curiozitatea în ceea ce o privește pe Olivia și a vrut să afle răspunsul de la Andi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu acționează exact așa cum simte la Românii au talent, emisiune difuzată de Pro TV. Într-o pauză dintre reprezentațiile concurenților, actorul a avut o anumită curiozitate în legătură cu stilul alimentar al Oliviei Steer. Drept urmare, juratul a vrut să afle un răspuns din sursă sigură, așa că l-a chestionat pe Andi Moisescu, soțul Oliviei.

Florin Călinescu, ironii la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent. Andi Moisescu: „O verific...'Florin Călinescu, ironii la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent. Andi Moisescu: „O verific...'

Mai exact, Olivia Steer este raw-vegană, iar Florin Călinescu se întoiește că lucrurile ar sta chiar așa. Actorul a spus că este imposibil să trăiești dacă ai un astfel de regim alimentar.

Discuția dintre Andi Moisescu și Florin Călinescu a avut loc în spirit de glumă. Cei doi jurați s-au amuzat, iar Andi Moisescu a spus, tot în glumă, că va fi mai atent să vadă dacă Olivia Steer își urmează regimenul alimentar.

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici.Ce apelativ i-a adresat

Citește și: Florin Călinescu, despre rolul de jurat la Românii au Talent.„Ceea ce fac la emisiune, fac fiindcă…'

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia:„Atunci e cel mai bine să rupi legătura'

Citește și: Mioara Roman a fost externată de la centrul de recuperare. Oana Roman:„Probabil că va reveni'

Florin Călinescu, remarci la adresa Oliviei Steer

Schimbul de replici dintre Andi Moisescu și Florin Călinescu a fost unul savuros și un motiv de amuzament pentru jurații de la Românii au talent.

Florin Călinescu: Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, în p*$%?

Andi Moisescu: Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.

Florin Călinescu: N-ai cum din clorofilă să stai în picioare. Eu zis că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.

Andi Moisescu: „O verific'

Andi Moisescu a continuat prin a spune că nu știe ce face Olivia Steer atunci când este cu o prietenă, potrivit cancan.ro.

Andi Moisescu: Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?

Florin Călinescu: Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.

Andi Moisescu: Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice.

Florin Călinescu: Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?

Sursa Foto: Instagran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter