Florin Călinescu - Mesaj dur împotriva preoţilor homosexuali

Publicat pe

După ce l-a criticat dur pe preotul Cristian Pomohaci, acuzat de abuzuri sexuale, Florin Călinescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur împotriva preoţilor homosexuali.

„Văd că e un asalt major asupra faptului că „trebuie' acceptat asaltul homosexualilor în rândul preoților. Să vă f** în gură, nu o să accept asta niciodată. Cu toate văicărelile tuturor c**iștilor, m***tilor, deviaționistilor de la legea lui Dumnezeu, de orice fel, NICIODATĂ, nu o să accept altă ordine, în ceea ce privește procreația. NICIODATĂ!', a scris pe Facebook Florin Călinescu.

 

 

Vezi si:

Top 10 cele mai celebre pisici din lume

În scurt timp, mesajul a primit peste 2000 de like-uri şi peste 100 de share-uri, însă actorul şi-a şters astăzi postarea după ce a primit un val de comentarii negative.

A revenit cu un nou mesaj, în care actorul promite că nu va mai mai face comentarii legate de subiectele fierbinţi, „atacând' alte subiecte, cu care să meargă la sigur:„Gata! De maine, poze cu panselute, retete de prajiturele, carti de colorat.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter