Florin Dumitrescu și Cristina, soția lui, aniversează șapte ani de când s-au căsătorit: ”A fost una dintre cele mai tari zile din viața mea”

Publicat pe

Chef Florin Dumitrescu, cerebral jurat de la show-ul culinar Chefi la Cuțite, aniversează șapte ani de când s-a căsătorit cu Cristina, soția lui care i-a dăruit, între timp, două fetițe. 

Florin Dumitrescu le-a arătat fanilor o amintire prețioasă din ziua nunții sale cu Cristina. 

Fotografia a venit însoțită de o declarație de dragoste pe care juratul i-a făcut-o frumoasei sale soții. 

'2013 am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa şi dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut), ne-a gătit @razvanexarhu , ne-a cântat Fane Lāutaru’, am fost înconjurați doar de familie. A fost una dintre cele mai tari zile din viata mea, mai ales că @cristinasimadumitrescu a fost punctualā, fāră ironie, nu a întârziat nici 1 minut.

Zeldo te iubesc tare! La mulți ani 🤗🤗🤗

#happyfamilytime #celebration #doamnadumitrescu #allofme', a scris Florin Dumitrescu. 

Are o familie superbă

Celebrul Chef are o familie superbă și nu ezită să arate mereu acest lucru. El le arată fanilor de pe Instagram în fiecare zi ce se întâmplă în familia lui. 

Îi place să le prepare deserturi fetițelor lui și nu ratează nicio ocazie de a își lăuda și complimenta soția. 

Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cum au început o relație.  „După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!' Da de unde, am căutat-o eu!', a mărturisit Chef Florin Dumitrescu. Iubirea lor a fost atât de mare încât nu s-a oprit doar la atât. S-au căsătorit, iar din iubirea lor au venit pe lume Ava și Mia.

„Ne facem foarte des surprize, cadouri, chiar și în momentele în care nu sărbătorim nimic anume, dar sunt câteva momente care ne-au rămas întipărite. În 2012, când a rămas însărcinată, am surprins-o de ziua ei de naștere cu un montaj în care toți prietenii și toți apropiații îi urau 'La mulți ani'. Iar anul trecut de ziua mea, când am împlinit 30 de ani, Cristina mi-a făcut un filmuleț cu poze de familie, filmuleț ce avea în fundal o piesă cântată chiar de ea. Un mix între 'Pas în doi' de la Bere Gratis, 'All of me' de John Legend și o piesă a Mariei Tănase'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter